Цибуля зелена мелена 200г Код/Артикул 133

Цибуля зелена мелена 200г Код/Артикул 133 від компанії greencard - фото 1
294 ₴
В наявності

Доставка

Детальніше про доставку

Оплата

Характеристики

Код товару
133

Опис

Відправка тільки Нова Пошта. Оплата при отриманні/на картку/рахунок без ПДВ/онлайн на сайті.

Цибуля зелена мелена здатна повністю замінити свіжу зелену пряність у рецепті. Він має приємний смак і аромат, а також бактерицидні властивості, що сприяє знезараженню їжі та продовження її терміну безпеки. Завдяки зневодненню, він має значно більш концентрований вигляд, легкість, компактність, тривалий термін придатності та позбавлений гостроти. Легкість та компактність роблять його зручним для транспортування, зберігання та застосування. Тривалий термін придатності дозволяє не турбуватися про наявність інгредієнта цілий рік. Концентрований вигляд і відсутність відходів позначаються на малій витраті, а низька ціна робить його надзвичайно вигідним та рентабельним. Відсутність гостроти дозволяє суттєво розширити кількість поєднаних страв та коло споживачів виробів. Подрібнення дозволяє заощаджувати час готування та збільшує точність дозування.

Багато кулінарів задаються питанням пропорцій висушених продуктів замість свіжого. У разі 4 ч.л. спеції здатні замінити 100 г соковитої зелені. А замовити цибулю зелену мелену оптом або в роздріб від ТМ «Смаколіца» Ви можете  ТУТ.

Опис

  • Хрумкий світло-зелений порошок з відомим апетитним ароматом і приємним смаком;
  • У процесі сушіння та подрібнення збережені всі поживні та цінні властивості;
  • Калорійність 79 ккал/100 г;
  • Енергетична цінність дорівнює 332 кДж/100 г;
  • Завдяки зневодненню володіє малою витратою (через концентрованість), тривалим терміном придатності (12 місяців), зручністю у зберіганні, транспортуванні, застосуванні та відсутністю гостроти;
  • В силу малої ціни та низької витрати (4 ч.л. спеції відповідають 100 г соковитої зелені), має високу рентабельність;
  • Наділений фарбуючими властивостями;
  • Прискорює виробництво, заощаджуючи час на промивання та нарізування;
  • Додають у перші та другі страви, гарніри, салати, випічку, соуси, заправки, маринади, консервацію, м'ясні, рибні, овочеві, грибні, сирні та кисломолочні вироби;
  • Поліпшує апетит;
  • Сприяє перетравленню їжі та засвоєнню поживних речовин з неї;
  • Містить більше корисних речовин, аніж ріпчастий побратим;
  • Зміцнює імунітет та серцево-судинну систему;
  • Покращує зір, здатність до зачаття, стан кісткової та м'язової тканин, шкіри, нігтів та волосся.

Потрібно прискорити процес харчового виробництва? Тоді, на виручку прийдуть сушені та подрібнені трави, фрукти та овочі. Вони виключать витрати часу на миття, очищення та нарізування. Щоб купити цибулю зелену мелену оптом або в роздріб від ТМ «Smakolica», переходьте за цим ПОСИЛАННЯМ.

Склад

Зневоднені та подрібнені в порошок пагони (пір'я, стріли) зеленої цибулі:

  • Харчові волокна (клітковина) покращують травлення та перистальтику кишечника;
  • Фітонциди мають знезаражувальні властивості;
  • Біофлавоноїди є природними антиоксидантами та мають антиканцерогенний ефект;
  • Хлорофіл відповідає за насичений зелений колір і барвні властивості, бере участь у кровотворенні і зміцнює стінки судин;
  • Вітаміни (А, групи В, С, Е, К) зміцнюють імунітет, прискорюють ріст волосся та покращують стан шкіри;
  • Мінерали (кальцій, магній, фтор, цинк, залізо, сірка, фосфор) відповідають за ефективну діяльність систем та органів, а також привабливий зовнішній вигляд.

Як виключити процеси бродіння і цим продовжити термін збереження консервів, пресервів, соусів і маринадів? Підмогою в цьому стане зневоднення приправ, що додаються, що повністю запобіжить таку можливість. Придбати цибулю зелену мелену оптом або в роздріб від ТМ «Смаколіца» для консервації та маринаду Ви легко можете ТУТ.

Застосування

  • Хлібобулочні вироби;
  • М'ясні, рибні, овочеві та грибні страви;
  • Сири та кисломолочні вироби;
  • Соуси, маринади та заправки;
  • Супи, бульйони, борщі;
  • Каші та гарніри;
  • Салати.

А як кулінарний виклик, прийміть від нас рецепт террину з яловичих мізків:

Інгредієнти:

  • - вода – півтора літри;
  • - мізки яловичі – 600 г;
  • - борошно пшеничне – 20 г;
  • - яєчний порошок (меланж) – 10 г;
  • - оцет столовий - 2 ст.
  • - цибуля сушена - 4 ч.л.;
  • - кріп мелений – 3 ч.л.;
  • - петрушка мелена – 3 ч.л.;
  • - перець рожевий мелений – 2 ч. л.;
  • - олія оливкова – 2 ч.л.;
  • - лавровий лист – 2 шт;
  • - перець запашний горошок – 2 шт.;
  • - сіль - 1 ч.л.;

Спосіб приготування:

  1. Промийте і замочіть у холодній воді на 2 години мозок (міняйте воду на чисту кожні півгодини);
  2. Закип'ятіть воду і всипте сіль, лавровий лист, запашний перець, по 1 ч.л. кропу та петрушки;
  3. У воду, що закипіла, влийте оцет і додайте мізки;
  4. Знову доведіть до кипіння та на маленькому вогні варіть 25 хв;
  5. Вийміть мізки, дайте їм трохи охолонути і обсохнути, наріжте маленькими шматочками;
  6. У мисці змішайте мізки, кріп, петрушку, борошно, меланж, цибулю та рожевий перець;
  7. У змащену олією форму для випікання викладіть терину;
  8. Розігрійте духовку до 200 0С і помістіть у неї форму на 25 хв;

Смачного!

Не варто бігти на ринок чи магазин, якщо чогось не знайшлося! Скористайтеся цивілізаційними досягненнями (купуйте онлайн). І замовити оптом або в роздріб цибуля зелена мелена від ТМ «Smakolica» можна прямо ЗАРАЗ.

Контакти

Оформити покупки можна прямо на сайті або зателефонувавши до нас за телефоном (067) 8-577-577. Доставка можлива на всій території України (у Київ, Львів, Харків, Дніпро, Вінниця, Одесу, Черкаси та інші регіони). За буднями та попередньою домовленістю працює точка самовивезення: м. Запоріжжя, вул. Каховська, 44.