Посипка кондитерська "Зірочка Мікс" — цукрова, 250г Код/Артикул 133

Посипка кондитерська "Зірочка Мікс" — цукрова, 250г Код/Артикул 133 від компанії greencard - фото 1
148 ₴
В наявності

Доставка

Детальніше про доставку

Оплата

Характеристики

Код товару
133

Опис

Відправка тільки Нова Пошта. Оплата при отриманні/на картку/рахунок без ПДВ/онлайн на сайті.

Кондитерська посипка у формі дрібних зірок дасть змогу прикрасити Ваші кулінарні шедеври їстівними яскравими сузір’ями, написами і малюнками різних кольорів. Термо і вологостійкість забезпечать зберігання прикрасою форми при високих температурах і вологому середовищу. Додавання декору збільшить візуальну привабливість, додасть солодких ноток і дозволить легко прикрасити в одному стилі одразу багато кексів, тортів, тістечок, пасок, пончиків, морозив, печива й пряників. Природність складу дозволяє не турбуватися про шкоду для здоров’я, а рослинне походження компонентів робить посипку бажаним гостем на столі веганів і вегетаріанців.

Як зробити привітання з Днем народження максимально адресним? Спечіть для винуватця свята торт і прикрасьте поверхню сузір’ям його знаку зодіаку. А купити кондитерську посипку у формі зірочок різного кольору від ТМ «Смаколиця» Ви можете  оптом чи в роздріб прямо ТУТ.

Опис

  • Солодкий елемент декорування кондитерських виробів і випічки;
  • Має форму маленьких зірочок червоного, голубого, рожевого, жовтого і зеленого кольорів;
  • Калорійність складає 391 ккал/100 г;
  • Енергетична цінність дорівнює 1661 кДж/100 г;
  • Завдячуючи відносно малому обсягу використання на одну одиницю виробу, загальна доля у масі страви суттєво не впливає на загальну калорійність продукції;
  • Добре переносить великі температури і контакт з вологістю, що дозволяє не хвилюватися за зберігання форми прикраси до самого з’їдання;
  • Збільшує візуальну привабливість солодких страв;
  • Покращує смак (додає солодкі ноти) виробів;
  • Полегшує та пришвидшує процес прикрашання великих об’ємів продукції;
  • Має повністю натуральний склад і тому не викликає звикання, побічних та алергічних реакцій;
  • Всі компоненти мають рослинне походження, а тому посипка чудово сумісна з вегетаріанськими та веганськими ласощами;
  • Застосовується для декорування пончиків, пасок, кексів, тортів, тістечок, пряників, печива, морозива, десертів і густої піни різних напоїв;
  • Ідеально підійде для створення астрономічних, казкових, спортивних, воєнних і поліцейських тем.

Склад

  • Рисове борошно відіграє роль наповнювача;
  • Цукор є швидко та легкозасвоюваним вуглеводом, джерелом солодкого смаку, життєвої енергії та гарного настрою. При карамелізації спікається з іншими інгредієнтами і надає посипці апетитного аромату;
  • Кукурудзяний крохмаль потрібен для правильної карамелізації;
  • Рослинна олія виступає емульгатором, покращує смак і привносить у декор термо та вологостійкі характеристики;
  • Пшеничне борошно, завдяки глютену, з'єднує всі компоненти в одне ціле;
  • Барвник харчовий потрібен для надання необхідного кольору. Для жовтого використовуються мелена сушена морква і куркума. Червоний і рожевий дають мелений сушений буряк і паприка. Зелений - петрушка, кріп, спіруліна і ламінарія. Блакитний - чорниця і лохина.

Робите різдвяні кексики? Тоді зоряна тема їм дуже пасуватиме і достатньо будще всього по одній фігурці на кекс, як символ Віфліємської зірки. Замовити кондитерську посипку у формі зірочок оптом і в роздріб від ТМ «Smakolica» Ви можете за цим ПОСИЛАННЯМ.

Застосування

  • Торти;
  • Тістечка;
  • Пряники;
  • Печиво;
  • Паски;
  • Кекси;
  • Густа піна напоїв;
  • Морозиво.

Один з рецептів американських пончиків:

Інгредієнти:

  • борошно пшеничне – 600 г;
  • молоко сухе – 3 ст.л.;
  • дріжджі – 11 г;
  • яєчний порошок (меланж) – 20 г;
  • цукрова пудра – 80 г;
  • вершки сухі – 2 ст.л.;
  • масло вершкове – 60 г;
  • шоколад білий – 200 г;
  • шоколад чорний – 100 г;
  • вода – 400 мл;
  • олія рослинна рафінована – 1 літр;
  • кондитерська посипка – 2 ч.л.;
  • сіль – третина ч.л.;
  • ванілін – чверть ч.л.;

Спосіб приготування:

  1. Розведіть в одному посуді, помішуючи, молоко і меланж в 250 мл теплої води та дайте настоятися 15 хвилин;
  2. Додайте туди ж сіль, цукрову пудру, ваніль, дріжджі, рідке вершкове масло і просіяне через сито борошно. Замісіть тісто;
  3. Накрийте тару з тістом харчовою плівкою і залиште у теплому місці на 1 годину;
  4. Тісто, що піднялося, слід вимісити і поділити на 2 рівні частини;
  5. Розкатуйте кожну частину до товщини в 1 см;
  6. Візьміть кондитерське кільце (склянку, чашку) і вичавіть ним кола;
  7. В центрі кожного кола виріжте чи вичавіть менше коло (діаметром 2 см);
  8. Пончики повинні трішки піднятися перед смаженням (для цього залиште їх на столі на 15 хвилин);
  9. В глибокій пательні розігрійте олію;
  10. Зменшить вогонь і додайте пончики у розігріту олію. Смажте по 2 хвилини с обох сторін;
  11. Як будуть готові, вийміть пончики на паперовий рушник і дайте охолонути;
  12. Вершки розведіть у 150 мл теплої води і поділіть на 2 керамічні мисочки;
  13. В першу додайте білий шоколад і відправте у мікрохвильову піч чи на водяну баню, до повного таяння;
  14. Теж саме зробіть з чорним шоколадом у другій мисці;
  15. Занурте частину пончиків в білу, а інші у чорну глазур і присипте зірочками;

Смачного!

Солодка прикраса додасть Вашим пончикам крутості, як в американських фільмах про поліцейських. Придбати ж кондитерську посипку у формі зірочок Ви завжди можете оптом чи в роздріб ТУТ.

Контакти

Оформити покупки можна прямо на сайті або зателефонувавши до нас через телефон (067) 8-577-577. Доставка можлива на всій території України (у Київ, Львів, Харків, Дніпр, Одесу, Хмельницький, Миколаїв та інші регіони). У будні з 9 до 17 і попередньою домовленістю є й точка самовитягу: м. Запоріжжя, ул. Каховська, 44.