Мигдальні горіхи (250 г) Код/Артикул 199
Доставка
Оплата
Опис
Мигдаль додають в шоколад, кондитерські вироби, салати, напої, їдять в чистому вигляді, обсмаженими або свіжими.
Мигдаль з його енергетичною цінністю, вмістом білків і жирів, рекомендований як компонент сніданку або перекусу хворим на діабет.
Містить:
- вітаміни групи В ( тіамін В1, піридоксин В6, пантотенова кислота В5, фолієва кислота)
- вітамін А (бета-каротин)
- вітамін С (аскорбінова кислота)
- Омега 3 і Омега 6
- вітамін Е (токоферол)
- мікро- та макроелементи ( фосфор – 68%, калій – 15%, магній – 66%, кальцій – 26%, марганець – 98%, залізо – 46%, цинк – 27%, мідь – 110%).
Мигдаль незамінний для харчування спортсменів:
- баланс жирів і вуглеводів в мигдалі швидко втамовує відчуття голоду без підвищення рівня цукру в крові,
- мідь позитивно впливає на роботу серця, знижує ризик інфаркту при підвищених навантаженнях,
- магній покращує метаболізм,
- цинк стимулює ріст м’язів.
Свіжий мигдаль в щоденному меню замінить медичні препарати та вітамінні комплекси. 100 г сухого продукту поставляє в організм добову дозу марганцю або половину норми заліза. Корисний при лікуванні хвороб печінки і нирок. У сучасній медицині рекомендують мигдаль як допоміжний засіб для профілактики і лікування сечокам’яної хвороби.
Незамінні жирні кислоти в складі мигдалю допомагають очистити організм і знижувати рівень «поганого» холестерину. Вітаміни Е, А, С – природні антиоксиданти, вони працюють природними бар’єрами на шляху новоутворень, перешкоджають старінню і сприяють загальному зміцненню організму.
Допоможуть горіхи при печії.
Енергетична та харчова цінність у 100 г: 2700.48 кДж, калорійність – 645 ккал, білки – 18 г, жири – 57,7 г, вуглеводи – 16,2 г.
Склад: мигдальний горіх
Країна походження: США.
Термін зберігання – 24 місяці.