Іван-чай ферментований (чорний), 50 грам Код/Артикул 111

Іван-чай ферментований (чорний), 50 грам Код/Артикул 111 від компанії greencard - фото 1
120 ₴
В наявності

Доставка

 Укрпошта
35 ₴
 Нова Пошта
75 ₴
 Кур'єр компанії в м. Україна
100 - 250 ₴
Детальніше про доставку

Оплата

 WayForPay
 Післяплата
 Оплата за реквізитами на розрахунковий рахунок

Опис

Відправка Нова Пошта+Укрпошта. Оплата при отриманні/на картку/рахунок без ПДВ/онлайн на сайті. Копорський чай роблять із рослинної сировини Іван-чаю. Це відбувається за аналогією отримання із зеленого чаю чорного. Підготовка смачного і корисного чаю починається з ферментації - 24-48 годин. Від часу початку бродіння і діючої температури залежить запах, колір і смак продукту, який вийде в результаті всіх маніпуляцій. Забарвлення чаю стає різним - зеленим, жовтим або зовсім темним. У суміші чорного кольору на чайному ринку немає конкурентів! Смак Іван-чаю вирізняється приємними й ароматними рисами, приводить організм у тонус, підбадьорює і додає життєвої сили. Він має оздоровчий вплив на весь організм загалом. У спеку немає кращого засобу, щоб втамувати спрагу незалежно від температури напою. Основне, що робить цей напій найбільш затребуваним, особливо для людей, які ведуть здоровий спосіб життя, він за складом відрізняється від різних кофеїновмісних напоїв і чорного чаю. У ньому не містяться такі негативні елементи, як кислота щавлева, пуринові основи та кофеїн. Кипрей відмінно впливає на кров, якщо його використовувати як міцний настій або відвар з зніту за умови постійного вживання (збільшує рівень гемоглобіну, відновлює кислотно-лужну норму в крові).Чим ще корисний іван-чай? До його складу входять такі елементи, як вітаміни групи В, вітамін С, залізо, які підтримують кровотворну функцію;Сприяє нормалізації травлення та обміну речовин, покращує всі види обмінних процесів, особливо ліпідного та вуглеводного;Має потужну антифлогістичну й антисептичну властивість, ефективний як цілющий і профілактичний препарат у загальній схемі лікування інфекцій і запалень. У цьому питанні листочки і квіти цієї трави значно перевершують такі знайомі всім потужні природні антисептики, як кора верби, дубова кора і ведмежі вушка. Така специфічна дія рослини пов'язана з вмістом у ній флавоноїдів, дубильних речовин, каротиноїдів, вітаміну С, органічних кислот, тритерпеноїдів, мікроелементів; Подовжує активне життя чоловічого організму, підтримуючи та покращуючи функцію "другого серця" - передміхурової залози. До того ж значно поліпшується стан чоловічого здоров'я загалом: збільшує потенцію, нормалізує ерективну функцію. Не дарма Іван-чай називають "чоловічою" травою. Згадайте, що дослідник копорського чаю Бадмаєв П.А. став батьком у сто років;Чинить м'яку сечогінну дію, нормалізує водно-електролітний баланс, знижуючи при цьому артеріальний тиск;Завдяки вмісту до складу зніту магнію, вітамінів групи В, флавоноїдів, він є ефективним несинтетичним снодійним і седативним, нормалізує психо-емоційний стан (знижує нервозність, збудливість, полегшує головний біль, нормалізує нічний відпочинок);Через те, що в складі Іван-чаю є дубильні речовини, слиз, пектини та інше, він здатний покращувати і відновлювати діяльність травної системи, усуваючи закрепи, печію, дисбактеріоз. Це досягається завдяки обволікаючій, протизапальній і репаративній дії;Завдяки присутності в копорському чаї органічних кислот, у сукупності з магнієм і флавонідами, проявляється жовчогінна дія;Діє на віруси та протистоїть алергії;Репаративний (тобто ранозагоювальний) ефект досягається завдяки присутності у вмісті трави таких елементів, як хлорофіл, дубильними сумішами, каротиноїдами, які прискорюють грануляцію та епітелізацію ушкоджень на шкірі; Поступова болезаспокійлива дія Іван-чаю відбувається завдяки алокалоїдам, що є присутніми у квіточках та листочках, слизу, флавоноїдам, магнію;Має лактаційні якості, подовжуючи грудне вигодовування і тим самим покращуючи здоров'я малюків;Флавоноїди і пектини листя Іван-чаю є природними адсорбентами і очищають тіло від токсичних елементів і шлаків; Ендокринні органи працюють злагоджено і більш ефективно; Трава особливо набула успіху у вигляді протипухлинного засобу за рахунок антиоксидантної дії хангролу та інших антиоксидантів - каротиноїдів, флавонідів, дубильних сполук, міді, кислот, що належать до органічних, марганцю, вітаміну С, магнію. Під час наукових досліджень з'ясували, що в зніті вузьколистому міститься малотоксичні та високомолекулярні речовини, які виявляють "інтерес" щодо ракових клітин;Уповільнює раннє шкірне старіння, роблячи її еластичною та пружною. Усе це завдяки речовинам, що стимулюють природні процеси синтезу колагену (фітестероли, вітамін С, флавоноїди, каротиноїди, органічні кислоти та мідь).Лікувальні властивості іван чаю За постійного застосування копорський чай використовують у загальному і профілактичному лікуванні таких захворювань: Недокрів'я (анемія); Гастрити, виразкові утворення в цибулині дванадцятипалої кишки і шлунку, ентероколіти, коліти, порушення в жовчовивідній системі, панкреатит; Запальні хвороби системи сечовиділення в чоловіків (аденома передміхурової залози або простатити); Безпліддя, незалежно від статі; Занадто високий артеріальний тиск різного ґенезу; Сечокам'яні хвороби, зокрема й вогнища запалення в сечовому міхурі та нирках; Зміни в респіраторній системі та лор-органах: трахеїти, фарингіти, бронхіти, гайморити, туберкульоз легенів. Таким чином, позитивний ефект від вживання настоїв і відварів зумовлений такими якостями зніту, як відхаркувальний, протизапальний, такий, що знижує жар.Застосування настою і відвару копорського чаю рекомендується також у разі: Отруєння і кишкова дисфункція; Порушення в нервовій системі - неврози, алкогольні психози, істерія, депресії; Епілепсія; Патологія селезінки; Дерматологія; Герпес; Обмінно-запальні захворювання шкіри; Загальний курс реабілітації від алкоголізму, для купірування похмільного синдрому; Посилений психо-емоційний тиск і хронічний стрес; Ефект постійної втоми, перевтома; У стоматології - у дітей під час появи молочних зубів, у старшому віці в разі рихлості та запалення ясен; Ендокринні розлади у жінок різного ґенезу (проблеми з менструальним циклом, наявні маткові кровотечі, клімакс, передменструальний синдром); Як допоміжний засіб після маніпуляцій по боротьбі з пухлинами та раком (хіміотерапія та променева дія) у відновлювальний період; У разі лікування захворювань крові (білокрів'я або лімфогранулемотоз) як адсорбент; У разі зниження імунітету (імунодефіцитний стан); За авітамінозів, особливо вітаміну С і групи В.Іван-чай для чоловіків: Безумовно, цілющі властивості рослини допомагають усім - чоловікам, жінкам, дітям, але, маючи здатність виліковувати простатит і аденому простати, іван-чай заслужив беззастережну довіру з боку чоловіків.Іван-чай для жінок: Це неперевершений засіб для лікування циститу, молочниці та інших захворювань сечостатевої системи у жінок.Як правильно приготувати чай із ферментованого іван-чаю:Щоб заварювати іван-чай правильно, з максимальною користю для здоров'я, використовуйте чисту воду (живу джерельну або з-під фільтра). Не доводьте воду до повного кипіння, зніміть чайник з вогню, коли вода ось-ось закипить (так зване "біле кипіння", воно відповідає 96-98ºC).Для заварювання двох чашок чаю беруть 500 мл води і дві чайні ложки заварки (її поміщають у глиняний або скляний посуд, заливають "майже окропом" і настоюють 10-15 хвилин). Пити як чай.Настій містить у своєму складі ефірні олії, тому напій не псується протягом кількох днів, але найкраще вживати його свіжоприготованим. Концентрація багато в чому залежить від ваших смакових уподобань. Пити чай можна і в охолодженому вигляді. Якщо є бажання підігріти, в жодному разі не допускайте закипання. Найтонший аромат пропаде відразу ж. Пийте без цукру, замість нього вживайте родзинки, фініки, курагу, мед, халву.Цікаво знати незвичайні властивості іван-чаю: одна й та сама заварка запарюється новим окропом до п'яти разів, третій раз найбільш лікувальний - протипухлинний ефект.

Характеристики

Код товару
111
Виробник
Власне виробництво
Країна виробництва
Україна
Возрастная группа
Без ограничений