Профілактичний трав'яний збір №9 "Від здуття та метеоризму" Код/Артикул 20

Профілактичний трав'яний збір №9 "Від здуття та метеоризму" Код/Артикул 20

Профілактичний трав'яний збір №9 "Від здуття та метеоризму" Код/Артикул 20 від компанії greencard - фото 1
300 ₴
В наявності

Доставка

 Укрпошта
35 ₴
 Нова Пошта
75 ₴
 Кур'єр компанії в м. Україна
100 - 250 ₴
Детальніше про доставку

Оплата

 WayForPay
 Післяплата
 Оплата за реквізитами на розрахунковий рахунок

Опис

Отправка Новая Почта+Укрпочта. Оплата при получении/на карту/счет без НДС/онлайн на сайте.

1. Для чого цей збір?

Цей комплекс трав стане помічником у профілактиці здуття та метеоризму.


2. Основні причини здуття:

Цукор

Надлишок цукру у будь-якому вигляді (мед, фрукти, підсолоджувачі і т.д) викликає бродіння в кишечнику і, як наслідок, здуття.


Молочні продукти

Молоко, йогурти, м'які незрілі сири, сметана, добавки у молочних продуктах, морозиво. У 75% населення землі непереносимість лактози (молочний цукор) та алергія на молочний білок казеїн — разом це викликає сильне газоутворення в кишківнику.


Бобові, хрестоцвіті

Це їжа для хороших бактерій, бо містить багато клітковини. Але, якщо в кишківнику переважають погані бактерії — буде реакція у вигляді здуття. Оскільки патогенна мікрофлора не в силі перетравити клітковину, її функція нашкодити, а не допомогти нам. Тому варто переглянути весь раціон і додатково перевірити роботу щитоподібної залози.


Часті перекуси

Найкращим для нашого кишківника є 3-х разове харчування (за виключенням певних захворювань). Перерва між прийомами їжі повинна становити мінімум 3 години. Часті перекуси призводять до збою у роботі органів травлення та обмінних процесів. Їжа не встигає правильно перетравлюватися і починає бродити, як наслідок посилюється газоутворення. Все, що не вода — це їжа.


3. Як працює збір?

Кожна з трав має свою властивість. Більшість з них виконують: протизапальну, антисептичну, болезаспокійливу, протиспазматичну дію. Нормалізують роботу ШКТ та стимулюють перистальтику.


Горобина має протизапальну дію за рахунок вмісту дубильних речовин, здатних ущільнювати мембрани клітин і перешкоджати розвитку запального процесу.


М’ята гальмує процеси бродіння та гниття, покращує роботу травних залоз і проток підшлункової залози, стимулює перистальтику. М’ята містить ефірні олії з високим вмістом ментолу, флавоноїди, каротин, дубильні речовини, мідь, магній, калій, вітаміни групи В та С.


Насіння дикої моркви містять органічні кислоти, ефірну олію, флавоноїди, дубильні речовини та алкалоїди, які чинять сечогінну, холеретичну, солерозчинну, спазмолітичну та протиглистну дію.


Бобівник покращує травлення, посилює перистальтику кишечника, стимулює виділення жовчі, виявляє протизапальну, проносну дію, завдяки вмісту монотерпенових гіркот, алкалоїдів, сапонінів, флавоноїдів, дубильних речовин, інуліну.


4. Як приготувати?

1 ст.л залити 200 мл окропу. Настояти 20 хв.


5. Коли вживати?

Пийте за 30хв до їжі, останній прийом перед сном.


Курс розрахований на 21 день — за цей час зменшаться прояви здуття та нормалізується робота ШКТ.


Тривалість застосування також залежить від інтенсивності симптомів. Курс можна пропивати до моменту зникнення здуття. Щодо продовження терміну вживання рекомендуємо проконсультуватися з лікарем.


6. Скільки вживати?

- від 4 до 7 років — по 1 ст.л (12мл) 4 рази на день
- від 7 до 12 років — по 2,5 ст.л (25мл) 4 рази на день
- з 12 років і дорослим — по 5ст.л (50мл) 4 рази на день


На початку курсу рекомендуємо перевірити індивідуальну чутливість до складових збору. Почніть прийом з двічі менших доз. Якщо протягом 3 днів не виникає алергічних проявів, можна збільшити кількість до запропонованої норми.


7. Протипокази:

- підвищена чутливість до компонентів збору.
- вагітність та грудне вигодовування
- дитячий вік (до 4-х років)


При наявності будь-якої супутньої патології рекомендуємо проконсультуватися з лікарем щодо вживання збору.


8. Рекомендації по харчуванню:

Найкраще трави працюють, якщо ми допомагаємо організму харчуванням. Ось декілька наших порад:


- налагодити режим харчування. Старатися снідати, обідати та вечеряти в той самий час.

- харчуватися 3 рази на добу з інтервалом між прийомами їжі не менше 3год.

- їсти сидячи за столом, а не стоячи. І ретельно пережовувати їжу.
- не вживати молочні продукти протягом місяця і поспостерігати чи зменшаться симптоми здуття. Після цього поступово вводити і далі спостерігати.
- мінімізувати вживання цукру та підсолоджувачів — замінити на фрукти. Вживати їх до основного прийому їжі, а не після. Апетит не переб'ється :)

- зменшити сирі овочі у раціоні — вживати більше термічно оброблених.

- замочувати бобові перед приготуванням. Починайте з нуту, сочевиці — вони найлегше перетравлюються.

- водний режим — 30-40 мл/на кг нормальної маси тіла.
- рухатися та гуляти після прийому їжі :)


Характеристики

Код товару
20