Рис круглий Код/Артикул 20

Рис круглий Код/Артикул 20 від компанії greencard - фото 1
186 ₴
В наявності

Доставка

 Укрпошта
35 ₴
 Нова Пошта
75 ₴
 Кур'єр компанії в м. Україна
100 - 250 ₴
Детальніше про доставку

Оплата

 WayForPay
 Післяплата
 Оплата за реквізитами на розрахунковий рахунок

Опис

Отправка Новая Почта+Укрпочта. Оплата при получении/на карту/счет без НДС/онлайн на сайте.

Про глютен

  • Рис круглий є безглютеновим.
  • Та через те, що зберігається на одному складі з іншими продуктами, може містити сліди глютену.
  • Цей рис можна спокійно вживати людям, що обмежують глютен або мають легкий ступінь непереносимості. Якщо ж у вас діагностована целіакія, будьте обережними.

Чим особливий рис білий круглий?

  • Шліфований рис очищений від оболонки зерна, а тому швидкий у приготуванні й має довший термін придатності.
  • Містить вітаміни групи В, які зміцнюють центральну нервову систему. Особливо багатий на В3 (2,1 мг) — знижує рівень холестерину в крові.
  • Джерело таких мікроелементів: калій (77 мг), фосфор (71 мг), магній (23 мг), кальцій (11 мг). Завдяки багатому складу вживання рису — хороша профілактика дефіцитів в організмі.
  • Містить клітковину, яка очищує кишківник і нормалізує рівень холестерину в крові.

Як вживати рис білий круглий?

  • Класичний рис легкий у приготуванні. Записуйте рецепт:)
    Промийте рис і залийте водою у пропорції 1:2. Проваріть 20 хв на маленькому вогні без кришки. Зніміть рис з вогню, накрийте кришкою та дайте йому настоятись ще 7 хвилин. Ароматний рис готовий!
    Пам'ятайте: після приготування рис збільшиться в об'ємі в 3 рази.
  • Саме круглий рис ідеально підходить для приготування каш та супів. У готовому вигляді стає розвареним та густим.
  • Можна готувати як окрему страву та поєднувати з овочами, грибами та прянощами. Використовуйте як гарнір до риби або морепродуктів.

Чого не варто?

  • Вживати при індивідуальній непереносимості продукту.

Характеристики

Код товару
20
Країна виробництва
Україна
Жиры
0,4 г
білки
0,1 г
вуглеводи
79 г
Калорійність
350 ккал.