Локшина кукурудзяна Код/Артикул 20

Локшина кукурудзяна Код/Артикул 20 від компанії greencard - фото 1
162 ₴
В наявності

Доставка

 Укрпошта
35 ₴
 Нова Пошта
75 ₴
 Кур'єр компанії в м. Україна
100 - 250 ₴
Детальніше про доставку

Оплата

 WayForPay
 Післяплата
 Оплата за реквізитами на розрахунковий рахунок

Опис

Отправка Новая Почта+Укрпочта. Оплата при получении/на карту/счет без НДС/онлайн на сайте.

Про глютен

  • Локшина є безглютеновою.
  • Та через те, що зберігаються на одному складі з іншими продуктами, може містити сліди глютену.
  • Локшину можна спокійно вживати людям, що обмежують глютен або мають легкий ступінь непереносимості.
  • Якщо ж у вас діагностована целіакія, будьте обережними.

Чим особлива локшина кукурудзяна?

  • У складі лише кукурудзяне борошно та вода. Жодних штучних барвників чи консервантів.
  • Не містить глютену та лактози.
  • Містить вітаміни групи В В3, В6 і В9. Вони нормалізують кислотність шлунка та покращують стан шкіри.
  • Джерело каротиноїдів, які в організмі перетворюються в вітамін А. Цей вітамін покращує зір та бере участь в синтезі колагену.
  • Кукурудзяна локшина багата на клітковину. Тому її регулярне вживання стимулює роботу кишківника та попереджає закрепи.

Як готувати локшину кукурудзяну?

  • Ділимось нашим способом приготування ❤
    Покладіть локшину в киплячу підсолену воду з розрахунку 100 г продукту на 1 л води. Перемішайте і варіть на повільному вогні до готовності 6-8 хвилин. Рекомендуємо додати у воду столову ложку олії. Готову пасту відкиньте на друшляк і промийте водою.
  • З кукурудзяної локшини можна готувати супи, салати та гарніри.
  • Поєднуйте з овочами, грибами, соєвими продуктами та соусами.
  • Радимо обов'язково скуштувати з нашим італійським соусом. Смакота:)

Чого не варто?

  • Вживати при індивідуальній непереносимості продукту.

Характеристики

Код товару
20
Країна виробництва
Україна
Жиры
1,45 г
білки
6,9 г
вуглеводи
79,7 г
Показати всі