Аджика червона (напівсуха) Код/Артикул 20
Аджика червона (напівсуха) Код/Артикул 20
![Аджика червона (напівсуха) Код/Артикул 20 від компанії greencard - фото 1](http://images.zakupka.com/i3/firms/27/11058/11058615/adzhika-chervona-napivsuha-kod-artikul-20_8981e69fa7bf651_1024x3000.webp.jpg)
Умови повернення та обміну
Умови гарантії
154 ₴
В наявності
Доставка
35 ₴
75 ₴
100 - 250 ₴
Оплата
Опис
Отправка Новая Почта+Укрпочта. Оплата при получении/на карту/счет без НДС/онлайн на сайте.
Чим особлива аджика червона (напівсуха)?
- Аджика червона — це абхазька гостра приправа з суміші спецій.
- На смак пікантна солодко-гіркувата.
- Містить речовини алкалоїди. Вони стимулюють травлення і допомогають перетравлювати важку жирну їжу.
- Стручковий перець джерело капсациїну — природний антибіотик, який очищує бронхи і виводить мокроту.
- Аджика має антибактеріальні властивості, тому зменшує шкідливі бактерії в кишківнику.
Як використовувати аджику зелену (напівсуху)?
- Чудово підходить до усіх страв кавказької кухні. Додавайте до супів, страв з рису, овочів, бобових, картоплі.
- Добре смакує у маринадах чи заправці до борщу — надає їм тонкий пікантий смак.
- Якщо ви ще не куштували сирні страви з аджикою — наполегливо рекомендуємо :)
- Ділимось універсальним рецептом соусу з аджики ❤
1 варіант. Розведіть суху приправу з невеликою кількістю оцту до консистенції густої пасти.
2 варіант. Змішайте суху аджику з йогуртом/ кефіром/ сметаною до консистенції пасти.
Все, тепер можна додавати в улюблені страви:)
Чого не варто?
- Вживати при індивідуальній непереносимості інгредієнтів.
- Вживати аджику при хронічних гастритах, загострених хворобах печінки та нирок.
Характеристики
Код товару
20
Країна виробництва
Україна
Жиры
5 г
білки
1 г
вуглеводи
3,5 г
Калорійність
59 Ккал.