Крупа соргова шліфована Код/Артикул 20

Крупа соргова шліфована Код/Артикул 20 від компанії greencard - фото 1
174 ₴
В наявності

Доставка

 Укрпошта
35 ₴
 Нова Пошта
75 ₴
 Кур'єр компанії в м. Україна
100 - 250 ₴
Детальніше про доставку

Оплата

 WayForPay
 Післяплата
 Оплата за реквізитами на розрахунковий рахунок

Опис

Отправка Новая Почта+Укрпочта. Оплата при получении/на карту/счет без НДС/онлайн на сайте.

Про глютен
Сорго — безглютенова крупа.
Та через те, що зберігається на одному складі з іншими продуктами, може містити сліди глютену.
Таку крупу можна спокійно вживати людям, що обмежують глютен або мають легкий ступінь непереносимості. Якщо ж у вас діагностована целіакія, будьте обережними.


Що таке шліфована соргова крупа та чим вона особлива?

  • Соргова шліфована крупа — це шліфоване зерно сорго. Ми знімаємо верхній шар зерна, натомість оболонка і зародок залишається.
  • За смаком схожа на пшоняну кашу із горіховим присмаком.
  • Містить такі мікроелементи:
    - фосфор (34,9 мг/100г) покращує ріст кісток та зубів,
    - калій (23,9 мг/100г) попереджає утворення набряків,
    - магній (18,7 мг) укріплює нервову систему.
  • Джерело поліфенолів, які зменшують ризик виникнення хронічних захворювань, включаючи онкологію і хвороби серця.
  • Містить фолієву кислоту. Вона підтримує імунну систему та особливо рекомендована майбутнім і годуючим мамам.

Як вживати шліфовану соргову крупу?

  • Перед приготуванням обсмажте крупу на сковороді без олії 2-3 хв до появи золотистого кольору, а потім варіть 40 хв у воді.
  • Готуйте соргову кашу на сніданок. Радимо смакувати на кокосовому молоці та додавати горішки та насіння до смаку.
  • Не має яскраво вираженого смаку, тому може бути й солодкою, й соленою.
  • Використовуйте для приготування супів та рагу з овочами. Особливо смачно поєднувати з часником і ароматними травами.

Чого не варто?

  • Вживати при індивідуальній непереносимості складових продукту.
Детальніше

  • Зернове сорго займає п'яте місце після пшениці, рису та кукурудзи у світовому виробництві. Основними виробниками зернового сорго є Мексика, США та Аргентина.
  • Із зернового сорго у Китаї роблять напій маотай.

Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.

Характеристики

Код товару
20
Країна виробництва
Україна
Жиры
1,8 г
білки
9,2 г
вуглеводи
76,2 г
Калорійність
357,5 ккал.