Солод житній ферментований Код/Артикул 20

Солод житній ферментований Код/Артикул 20 від компанії greencard - фото 1
149 ₴
В наявності

Доставка

 Укрпошта
35 ₴
 Нова Пошта
75 ₴
 Кур'єр компанії в м. Україна
100 - 250 ₴
Детальніше про доставку

Оплата

 WayForPay
 Післяплата
 Оплата за реквізитами на розрахунковий рахунок

Опис

Отправка Новая Почта+Укрпочта. Оплата при получении/на карту/счет без НДС/онлайн на сайте.

Що таке солод житній ферментований та чим він особливий?

  • Солод житній ферментований — ферментоване житнє зерно.
  • Ми виготовляємо його таким чином, щоб зберегти всі корисні властивості — пророщуємо жито, ферментуємо (томимо), сушимо та перемелюємо до стану борошна.
  • Завдяки ферментації всі корисні речовини перетворюються на простіші та легше засвоюються організмом.
  • Солоду притаманний світло-коричневий та темно-коричневий колір, що залежить від інтенсивності ферментації.
  • Солод використовують для покращення смаку та структури хліба та іншої випічки.
  • Рекомендуємо вживати солод при виснаженнях, фізичних навантаженнях та анемії та діабеті.

Яка користь солоду житнього ферментованого?

  • Містить всі 8 незамінних амінокислот у складі. Вони стимулюють білковий обмін та сприяють росту м'язової тканини.
  • Джерело вітамінів Е, А, холіну, кальцію, магнію, фосфору, селену та марганцю.
  • Природний імуномодулятор — стимулює імунні реакції організму та допомагає йому відновлюватися.
  • Солод багатий на клітковину. А тому регулярне вживання створює в кишківнику сприятливе середовище для розвитку корисних бактерій.

Як використовувати житній солод?

  • Використовуйте для приготування хліба, булочок тощо. Солод зробить тісто пухким, додасть солодкого присмаку та подовжить термін зберігання виробу.
  • Оскільки солод багатий на мікроелементи, можна вводити його в щоденний раціон. Додавайте солод до йогурту, каш або посипте ним салат.
  • Можна приготувати домашній квас.

Ловіть рецепт смачного напою від нас:

  • 1 ч.л солоду + 250 мл кип'яченої води (60°C).
  • Дайте настоятись 5 хвилин і перелийте в нову посудину, щоб залишився осад на дні.
  • Для смаку можна додати молоко.

Чого не варто?

  • Вживати при індивідуальній непериносимості.
  • Перед вживанням у гострій стадії панкреатиту, гастриту чи язви проконсультуйтесь із лікарем.
Детальніше
  • Солод житній проводиться за сучасними технологіями шляхом пророщення, сушки і розмолу.
  • Його рекомендують вживати людям при хворобах шлунково-кишкового тракту, але не в стадії загострення, схильності до утворення каменів в жовчному міхурі, анемії, діабеті, розладах нервової системи,
  • Регулює і відновлює життєво важливі процеси в організмі в будь-якому віці, підвищує імунітет,
  • Підвищує працездатність і покращує статеву функцію.
  • Підходить для дітей, спортсменів, людей з підвищеною розумовою діяльністю, з серцево-судинними захворюваннями, і для всіх, хто віддає перевагу корисним і здоровим продуктам.
  • Фото товару, представлені на сайті, можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.

Характеристики

Код товару
20
Країна виробництва
Україна
Жиры
1 г
білки
10 г
вуглеводи
66 г
Показати всі