Агар-агар Код/Артикул 20

Агар-агар Код/Артикул 20 від компанії greencard - фото 1
213 ₴
В наявності

Доставка

 Укрпошта
35 ₴
 Нова Пошта
75 ₴
 Кур'єр компанії в м. Україна
100 - 250 ₴
Детальніше про доставку

Оплата

 WayForPay
 Післяплата
 Оплата за реквізитами на розрахунковий рахунок

Опис

Отправка Новая Почта+Укрпочта. Оплата при получении/на карту/счет без НДС/онлайн на сайте.


Що таке агар-агар? У чому його користь?

  • Агар-агар – це рослинний аналог желатину.
  • Ми в Смаку Життя вважаємо агар-агар набагато кращим за желатин. І от чому:
    - агар-агар не має кольору, смаку й запаху, та, на відміну від желатину, не дає м’ясного присмаку стравам,
    - агар-агар є менш калорійним - 48 ккал/100 грам (у порівнянні, желатин має 355 ккал/100 грам).
  • Агар-агар отримують із морських червоних і бурих водоростей, що ростуть у Білому, Чорному морях і Тихому океані.
  • Агар-агар містить цілий спектр вітамінів та мікроелементів: йод, залізо, калій, кальцій, магній, фосфор, цинк, вітаміни А, D, PP, вітаміни групи В. Тож регулярне вживання допоможе усунути дефіцити, зміцнити імунітет та позитивно вплине на роботу щитоподібної залози.
  • Агар-агар виводить з організму токсини і продукти життєдіяльності кишкової мікрофлори, а також очищує печінку від шкідливих речовин.

Як і де використовують агар-агар?

  • Для виготовлення желе, пастил, зефіру, морозива та різноманітних десертів.
  • Також агар-агар використовують у косметиці як компонент основи засобів для жирної шкіри, а також як загущувач при виробництві кремів, гелів, зубних паст.
  • Гелеутворювальна здатність агар-агару в 10 разів вища, ніж у желатину (за обсягом чайна ложка агар-агару замінить вісім чайних ложок желатину).
  • Розчиняється агар-агар у гарячій воді і при подальшому охолодженні (до 40 градусів) стає желеподібним.
  • Температура замочування агар-агару - 10-22 °.
  • Для виготовлення желе замочіть агар-агар у воді в приблизній концентрації 0,7-1% (2 ч. л. агар-агару на 200-250 мл. води).
  • Необхідно почекати 10-20 хвилин, поки речовина розбухне, перш, ніж піддавати нагріванню. Після того, як агар-агар розбухне, його можна нагрівати. Кип’ятити розчин не обов’язково, так як температура плавлення агар-агару становить близько 85-90 °.
  • Дітям агар-агар і солодощі на його основі можна споживати з 2-річного віку.

Чого не варто?

  • Зловживати агар-агаром, оскільки це може стати причиною діареї.
  • Вживати агар-агар при індивідуальній непереносимості.

Характеристики

Код товару
20
Країна виробництва
Іспанія
Жиры
0 г
білки
5 г
вуглеводи
7 г
Калорійність
48 ккал.