Кероб лайт смажений Код/Артикул 20

Кероб лайт смажений Код/Артикул 20 від компанії greencard - фото 1
88 ₴
В наявності

Доставка

 Укрпошта
35 ₴
 Нова Пошта
75 ₴
 Кур'єр компанії в м. Україна
100 - 250 ₴
Детальніше про доставку

Оплата

 WayForPay
 Післяплата
 Оплата за реквізитами на розрахунковий рахунок

Опис

Отправка Новая Почта+Укрпочта. Оплата при получении/на карту/счет без НДС/онлайн на сайте.

Чим особливий кероб смажений лайт?

  • Кероб смажений лайт — це стручкові плоди ріжкового дерева, які легко обсмажують та подрібнюють у порошок, рослина родини бобових.
  • Легко обсмажений, завдяки чому має шоколадний запах та смак. При цьому вдалось зберегти корисні властивості плоду.
  • Кероб містить натуральні харчові волокна, що сприятливо впливають на мікрофлору кишківника та виводять токсини.
  • Це 'замінник' какао, який НЕ містить кофеїну та теоброміну, які є в шоколаді. Тому НЕ викликає алергію та підвищену збудливість.
  • Якщо сумніваєтесь, який кероб обрати. Кероб сушений має бежевий відтінок з рожевими тонами, більш солодкий, мʼякий горіхово-пряний смак. Кероб лайт обсмажений більш запашний та нагадує чорний шоколад, а колір темний. Вміст корисних речовин однаковий.

Наші вироби з керобу:

  • Шоко бокс — набір для приготування цукерок з керобу.
  • Керолад — шоколад на основі керобу.
  • Кероладки — шоколад на паличці.
  • Дитяче какао на керобі — замінник класичному какао.

Який кероб на смак?

Наближено схожий до какао-порошку, проте:
  • Какао — шоколадне та гіркувате водночас.
  • Кероб — менш шоколадний, але солодкуватий на смак.

У чому користь керобу?

  • Багатий на антиоксиданти, клітковину, вітаміни та мінерали, зокрема А, В, D, кальцій, калій, марганець, залізо, фтор та магній.
  • Очищує ШКТ та судини від шлаків, токсинів та холестерину.
  • Відновлює клітини печінки.
  • Має низьку калорійність та є природним замінником цукру.
  • Багатий на кальцій, тому покращує стан кісток, волосся та зубів.
  • Зменшує вироблення греліну (гормон голоду), тому знижує апетит.
  • На відміну від какао, кероб не містить кофеїну, тому безпечний для дітей. Кероб можна дітям від початку першого прикорму, а какао лише від 2-х років та в невеликих дозах.

Як використовувати кероб?

  • Як і какао, для приготування шоколаду, шоколадних цукерок, глазурі, печива, гарячого шоколаду, напоїв і коктейлів.
  • Оскільки має природну солодкавість, десерти з керобом солодкі без підсолоджувача.
  • Рецепт кероладу: розплавте на водяній бані какао-масло, додайте кероб (співвідношення керобу і какао-масла 2:3), залийте у форму, остудіть і отримаєте корисні та смачні домашні солодощі:)
  • Добова норма для дорослих — 30 г, для дітей — 15 г.

Чого не варто?

  • Вживати при індивідуальній непереносимості.

Характеристики

Код товару
20
Країна виробництва
Іспанія
Жиры
1 г
білки
5 г
вуглеводи
49 г
Показати всі