Мігдалеве борошно Код/Артикул 20

Мігдалеве борошно Код/Артикул 20 від компанії greencard - фото 1
323 ₴
В наявності

Доставка

 Укрпошта
35 ₴
 Нова Пошта
75 ₴
 Кур'єр компанії в м. Україна
100 - 250 ₴
Детальніше про доставку

Оплата

 WayForPay
 Післяплата
 Оплата за реквізитами на розрахунковий рахунок

Опис

Отправка Новая Почта+Укрпочта. Оплата при получении/на карту/счет без НДС/онлайн на сайте.

Чим особливе мигдалеве борошно?

  • Мигдалево борошно — це безглютенове борошно виготовлене із меленого мигдалю.
  • Має ніжний горіховий злегка солодкуватий смак.
  • У нього низький глікемічний індекс — 25. Це означає, що після його вживання рівень цукру в крові не підніметься стрімко.
  • Мигдалеве борошно багате на:
    - білок — 18,6 г у 100 г,
    - вітамін В2 (вітамін краси)— 1,63 мг у 100 г,
    - вітамін Е (потужний антиоксидант) — 25 мг у 100 г,
    - кальцій — 273 мг у 100 г
    Вони підтримують роботу всього організму та попереджають дефіцити.
  • Випічка на мигдалевому борошні довше залишається свіжою. Ще одна причина спробувати його:)

Про глютен
Мигдалеве борошно — безглютенове.
Та через те, що зберігається на одному складі з іншими продуктами, може містити сліди глютену.
Таке борошно можна спокійно вживати людям, що обмежують глютен або мають легкий ступінь непереносимості. Якщо ж у вас діагностована целіакія, будьте обережними.


Як можна використовувати мигдалеве борошно?

  • Випікайте печиво і кексики. Підходить для загущення супів, каш та соусів.
  • Мигдалеве борошно може замінити пшеничне у співвідношені 1:1.
  • Готуйте справжні французькі десерти — макаруни, тарти, мафіни.

Чого не варто?

  • Вживати при індивідуальній непереносимості продукту.
  • Вживати у великій кількості людям, які страждають надмірною вагою.

Характеристики

Код товару
20
Країна виробництва
Іспанія
Жиры
54,5 г
білки
25,8 г
вуглеводи
13 г
Показати всі