Бодян ( бадьян ) Код/Артикул 20

Бодян ( бадьян ) Код/Артикул 20 від компанії greencard - фото 1
175 ₴
В наявності

Доставка

 Укрпошта
35 ₴
 Нова Пошта
75 ₴
 Кур'єр компанії в м. Україна
100 - 250 ₴
Детальніше про доставку

Оплата

 WayForPay
 Післяплата
 Оплата за реквізитами на розрахунковий рахунок

Опис

Отправка Новая Почта+Укрпочта. Оплата при получении/на карту/счет без НДС/онлайн на сайте.

Що таке бодян (бадьян) та чим він особливий?

  • Бодян це сухі коричневі плоди у формі зірочок з блискучим насінням всередині.
  • На смак солодкий пряний з гостринкою і терпкістю. Схожий на аніс, але не такий приторний.
  • Містить смоли і ефірні масла, які стимулюють травлення і зменшують кишкові спазми.
  • Багатий на вітамін С, який захищає імунітет від інфекцій та В1 регулює роботу серцево-судинної системи і синтез амінокислот.
  • Особливою здатністю бодяну є те, що він збільшує термін придатності страв. Оскільки діє як природний консервант.

Як вживати бодян (бадьян)?

  • Ідеально підходить до солодких страв: випічки, десертів, фруктів, варення (особливо вишневого) та компотів.
  • Використовуйте в маринадах, підливах та соусах для рисових і овочевих страв. Особливо в поєднанні з часником та цибулею.
  • Пам'ятайте, бадян інтенсивна пряність, тому використовуйте в міру.
    На 1 л варення чи напою достатньо 1 пелюстки зірки, щоб не отримати гіркий смак.
  • Бодян поступово розкриває свій аромат та зберігає довго, тому можна додавати його на початку приготування.
  • Смачно поєднується з чорним перцем, фенхелем, гвоздикою, корицею, імбиром.
  • Зберігайте бодян цілим і подрібнюйте безпосередньо перед використанням.

Чого не варто?

  • Вживати при індивідуальній непереносимості продукту.
  • Не варто зловживати під час вагітності.

Характеристики

Код товару
20
Країна виробництва
Китай
Жиры
16 г
білки
18 г
вуглеводи
50 г
Калорійність
337 ккал.