18 шт Дой-пак Реторт 160х210х41 ЗЕЛЕНИЙ 110мкм (для стерилізації) під автоклавбез металізації Код/Артикул 87 1925
18 шт Дой-пак Реторт 160х210х41 ЗЕЛЕНИЙ 110мкм (для стерилізації) під автоклавбез металізації Код/Артикул 87 1925
![18 шт Дой-пак Реторт 160х210х41 ЗЕЛЕНИЙ 110мкм (для стерилізації) під автоклавбез металізації Код/Артикул 87 1925 від компанії greencard - фото 1](http://images.zakupka.com/i3/firms/27/11058/11058615/18-sht-doy-pak-retort-160h210h41-zeleniy-110mkm-dlya-sterilizacii-pid-avtoklavbez-metalizacii-kod-artikul-87-1925_a4913054211bd68_1024x3000.webp.jpg)
Умови повернення та обміну
Умови гарантії
170 ₴
В наявності
Доставка
35 ₴
75 ₴
100 - 250 ₴
Оплата
Опис
Відправка тільки Нова Пошта. Оплата при отриманні/на картку/рахунок без ПДВ/онлайн на сайті. Без металізації дой пак реторт - пакет для стерилізації запакованого продукту в автоклавіЧотирьохшаровий пакет, що забезпечує стерилізацію продукту при температурі понад 100 градусів і зберігає поживні властивості та якість розфасованої продукції. Реторт пакет- інноваційна заміна металевих і скляних консервних банокМатеріал пакунка: реторт-матеріал товщиною 110 мкм (PET12/Al9/CPP60)Колір пакунка: Зелений Об'єм фасовки: 500мл / близько 500г консерв Умови стерилізації в даному пакеті:Температура - 120 градусів CЧас - 40 хвилинТиск - 2 - 2,5 БарТемпература запайки шва: 150C (залежить від часу запайки) Технологічний процес фасування в реторт-пакети не відрізняється від стандартного для гнучкої упаковки і полягає в догляданні продукту в сформований пакет і герметичним його запечатування за допомогою запайщикаПродукти в реторт-пакетах нагріваються, щоб знищити мікроорганізми, що знаходяться в них. Багато бактерій, які завдають шкоди продукту, викликають суперечки з дуже високою стійкістю до нагрівання. У той же час термообробки залежать від виду продукту, його маси та структури ламінату упаковки. Наприклад, термін зберігання продукту у складі алюмінієвої фольги становить 2-4 роки, тоді як в інших пакетах - 6-18 місяців. Для порівняння процесів стерилізації різних продуктів за певних рівних умов прийнято такий показник, як мінімальний час термообробки, наприклад:супи нагріваються швидше у порівнянні з тушею бобами і томатними пастами,Великі (об'єднані) пакети нагріваються і охолоджуються повільніше, ніж малі пакети
Характеристики
Код товару
87 1925
Країна виробництва
Україна
Довжина
210 см
Цвет
Зелёный
Ширина
160 мм