Samyang BULDAK Hot Chicken Flat Glass Noodle Original, Rose, Dry Spicy Hot Pot 3 набори (2 варіанти) під замовлення з

Samyang BULDAK Hot Chicken Flat Glass Noodle Original, Rose, Dry Spicy Hot Pot 3 набори (2 варіанти) під замовлення з

Samyang BULDAK Hot Chicken Flat Glass Noodle Original, Rose, Dry Spicy Hot Pot 3 набори (2 варіанти) під замовлення з від компанії greencard - фото 1
1 406 ₴
Під замовлення, 30 днів

Доставка

 Укрпошта
35 ₴
 Нова Пошта
75 ₴
 Кур'єр компанії в м. Україна
100 - 250 ₴
Детальніше про доставку

Оплата

 WayForPay
 Післяплата
 Оплата за реквізитами на розрахунковий рахунок

Опис

Цей товар виготовляється на замовлення в Південній Кореї, тільки Укрпошта, виготовлення+безкоштовна доставка протягом 30 днів, оплата попередньо на рахунок/онлайн на сайті.

Опис: [Оригінал] - Жувальна плоска скляна локшина зустрічається з гарячим смаком Булдака -Плоска вермішель Buldak, яка легко втілює жувальну та пружну текстуру вермішелі без необхідності тривалого замочування, як звичайна китайська вермішель. - Гарячий пряний смак оригінального Buldak-bokkeummyeon, який може розтопити стрес разом із задоволенням від жування. -Інгредієнти: Плоска вермішель: картопляний крохмаль (Польща, Корея), кукурудзяний крохмаль (кукурудза: іноземні/Росія, Угорщина, Сербія та ін.), рисового борошна (рис: іноземний), суміш {харчова добавка суміш (гідроксипропілкрохмаль), рослинні вершки}, сіль рафінована, спирт, гуарова камедь, Соус: Білий цукор, вода очищена, паста з червоного перцю Теянчо, патока крохмальна, соєвий соус Сам’ян, концентрат для гриля, основа умамі, приправа зі смаком хабанеро, порошок ароматизатора курки, модифікований крохмаль, часник, основа смаку S, Кодзівон, гостра приправа порошок зі смаком червоного перцю, цибуля, зміцнювальний порошок бульйону кімчі, порошок червоного перцю, підсилювач смаку, екстракт паприки, основа аромату курячого каррі, порошок чорного перцю, ксантанова камедь, екстракт чилі, порошок для бродіння молочнокислих бактерій. Додатковий порошок: білий цукор, приправа хабанеро, порошок концентрату для гриля, порошок ароматизатора курки, порошок збагаченого бульйону, основа умамі, порошок смаженої цибулі, порошок ароматизатора деревного вугілля, порошок червоного перцю, порошок часнику, суміш (карамельний колір, мальтодекстрин), екстракт паприки, соєва олія, зелена цибуля, підсилювач смаку, основа аромату куряче каррі, порошок чорного перцю, порошок ароматизатора курки. Містить молоко, сою та пшеницю

[Роуз] -Насолоджуйтеся густим вершковим рожевим соусом із плоскою скляною локшиною - Помадка в шармі вершково-розового соусу з гострою куркою, червоним перцем і вершками на смак корейців - Він досить гострий, щоб ним насолоджувалися навіть гострі люди, тому ви можете насолоджуватися ним ще смачніше, оскільки він не жирний. - Можна легко приготувати в мікрохвильовій печі - Як продукт кімнатної температури, його можна легко зберігати де завгодно, а також легко готувати в мікрохвильовій печі без необхідності попереднього замочування протягом тривалого часу. -Інгредієнти: Плоска вермішель: порошку картопляного крохмалю (Польський/картопляний крохмаль, картопляний порошок), кукурудзяний крохмаль (кукурудза: іноземні/Росія, Угорщина, Сербія та ін.), рисового борошна (гострий рис: Американський), суміш Роксипропілкрохмаль), рослинні вершки), рафінована сіль, спирт, гуарова камедь. Соус: Очищена вода, змішаний соєвий соус {амінокислотний соєвий соус (знежирених соєвих бобів: з Індії), зростання (знежирених соєвих бобів: з Індії), морська сіль, високий вміст фруктози, підсилювач смаку, білий цукор, концентрат гриля [основа концентрату гриля [основа сильного смаку &lt,rexial base] (MG50) (Sobaek Глютен: Зроблено у Франції)), Варена основа (Рафінована сіль: Зроблено в Кореї), Декстрин, пшеничний крохмаль, дріжджовий екстракт], курячий порошок {декстрин, курячий ароматизатор (Смак курки: Виготовлений у Німеччині), Рисовий порошок (Рафінована сіль) :Вітчизняний), engevitapotified бджолиний порошок, рафінований білий цукор}, приправа habanero, гострий червоний перець основний порошок, рафінована соєва олія, цибуля, ароматна олія насіння червоного перцю, порошок червоного перцю, часник, порошок бульйону для зміцнення основи, модифікований крохмаль, знебарвлений екстракт чилі, екстракт паприки , перець чорний порошок, основа ароматизатора куряче каррі, порошок молочнокислих бактерій. Доданий порошок: змішане незбиране сухе молоко (суміш сухого молока (Німеччина), лактоза (США), молочні вершки, порошок сироваткового протеїну, незбиране сухе молоко}, порошок із смаком вершків {вершки з сухого молока (молочний крем: Італія), сухої сироватки (Франція) ), сухе знежирене молоко, лактоза), порошок рослинних вершків {крохмальний сироп, пальмова олія (Малайзія), сухої сироватки (Франція), дифосфат калію, лецитин}, білий цукор, порошок збагаченого бульйону, модифікований крохмаль, порошок сиру моцарела, порошок вершкового масла, порошок часнику, рафінована соєва олія, пластівці петрушки, порошок чорного перцю, порошок базиліка.

[Сухий пряний гарячий горщик] - Рот повний гарячого, жувального клубка! - Смак, про який я постійно думаю! -Гаряча курка та гостра жувальна мала за один укус ~ - Пориньте в щемливий пряний смак, що викликає звикання -Жувальна і еластична текстура вермішелі легко реалізується без необхідності тривалого замочування, як звичайної китайської вермішелі. -Інгредієнти: Плоска вермішель: картопляний крохмаль (Польща, Корея), кукурудзяний крохмаль (кукурудза: закордонна/Росія-Угорщина Сербія та ін.), рисового борошна (рис: іноземний), суміш {харчова добавка суміш (гідроксипропілкрохмаль), рослинні вершки ), рафінована сіль, спирт, гуарова камедь. Соус: Очищена вода, рафінований білий цукор, соєвий соус Samyang, арахісова батарея-M, концентрат для гриля, інсектицид Sancho, порошок ароматизатора курки, приправа зі смаком хабанеро, основа спецій для гострих горщиків, основа умамі, олія Samcho, устричний соус-T. Базовий порошок гострого перцю, цибуля, часник, модифікований крохмаль, порошок збагаченого яловичого бульйону, порошок чорного перцю, порошок із смаком курки, знебарвлений екстракт чилі, екстракт паприки, DL-яблучна кислота, ксантанова камедь, порошок імбиру, ферментований порошок молочнокислих бактерій, пластівці: Сушені пластівці Cheonggyeongchae, сушені пластівці капусти, приправлений сушений червоний перець.

[рецепт] 01. Відкрити і покласти в ємність плоску вермішель і соус 02. Налийте гарячої води до позначки на ємності і добре перемішайте 03. Накрийте ємність кришкою і готуйте в мікрохвильовій печі 04. Після варіння відкриваємо кришку, додаємо порошкоподібні добавки і добре перемішуємо.

ДОСТАВКА Всі товари, придбані в нашому магазині, доставляються з Кореї.

Характеристики

Код товару
155
Виробник
Purflux