Teazen Комбуча лимон, ягода, цитрон, персик, ананас 5 набір (5 варіантів) під замовлення з кореї 30 днів доставка

Teazen Комбуча лимон, ягода, цитрон, персик, ананас 5 набір (5 варіантів) під замовлення з кореї 30 днів доставка

Teazen Комбуча лимон, ягода, цитрон, персик, ананас 5 набір (5 варіантів) під замовлення з кореї 30 днів доставка від компанії greencard - фото 1
679 ₴
Під замовлення, 30 днів

Доставка

Детальніше про доставку

Оплата

Характеристики

Код товару
155

Опис

Цей товар виготовляється на замовлення в Південній Кореї, тільки Укрпошта, виготовлення+безкоштовна доставка протягом 30 днів, оплата попередньо на рахунок/онлайн на сайті.

Опис:

Посилки відправляються випадковим чином

Чонгук з BTS зробив ім’я Teazen’s Kombucha, коли він випив його в одному зі своїх життів, і з того часу спричинив експоненційне зростання бренду. Teazen успішно розширила свій бізнес у всьому світі і тепер отримала нагороду за бренд №1 в Кореї за 2021 рік, нагороджена Корейським споживчим форумом.

Teazen Organic Kombucha Powder виготовляється шляхом сушіння нерозбавленого розчину Kombucha за допомогою FD (Сушіння заморожуванням) метод запобігання знищенню молочнокислих бактерій та інших поживних речовин. 😄😋

Що таке ФО (Сушіння заморожуванням) Метод❔ Це найсучасніша технологія, яка швидко заморожує їжу при температурі мінус 40 градусів або нижче, потім видаляє вологу при низькій температурі і сушить її без втрати поживних речовин та аромату.

❓ Чим метод FD відрізняється від інших методів сушіння? Як правило, існують високотемпературний метод сушіння гарячим повітрям та високотемпературний метод сушіння розпиленням для сушіння харчових продуктів. У цьому випадку не тільки поживні речовини, такі як молочнокислі бактерії, а й внутрішній аромат сильно руйнуються під час сушіння під дією високої температури. Однак метод FD заморожує рідину, а потім перетворює лід у водяну пару і сушить її при низьких температурах, завдяки чому зберігає унікальні поживні речовини, смак та аромат їжі.

❓ Чи продаються на ринку молочнокислі бактерії у рідкій комбучі? ❕ Зазвичай рідкі продукти комбучі стерилізують при високій температурі для розподілу після ферментації, але в цьому випадку може бути знищено багато корисних бактерій. [Це опис загального рідкого процесу комбучі, і можуть бути відмінності залежно від продукту.] Teazen Organic Kombucha Powder, основний інгредієнт Teazen Kombucha, отримав органічну сертифікацію від Ecocert, французького агентства з сертифікації органічних продуктів.

Зображення пляшки буде надіслано випадковим чином.

※ Інгредієнти Лимонна кислота, еритрит, бікарбонат натрію, органічний порошок Комбуча 10% (Німецький органічний чай Комбуча 70%, органічний мальтодекстрин), Неперетравлюваний мальтодекстрин, порошок лимонного соку 7% [Лимонний сік (Лимонний сік 100% / США) 72,88%, декстрин, лимонна кислота, арабська камедь], фруктоолігосахарид 5%, синтетичний аромат (Аромат лимонної пудри), Порошок екстракту чорного чаю (Чорний чай 100% / Індія), Сукралоза (Підсолоджувач), Змішаний порошок 12 типів молочнокислих бактерій [80% молочнокислих бактерій (Lactobacillus Plantarum, Lactobacillus Rhamnosus, Lactobacillus Fermentum, Lactobacillus Casei, Bifidobacterium Breve, Bifidobacterium Bifidum, Lactobacillus Salivarius, Lactobacillus Acidophilus, Bifidobacterium Longum, Lactobacillus Paracaseusc, Strecto), Картопляний крохмаль]

ДОСТАВКА Всі товари, придбані в нашому магазині, доставляються з Кореї.