Рослинний білок волоського горіха 1 кг Код/Артикул 72

Рослинний білок волоського горіха 1 кг Код/Артикул 72 від компанії greencard - фото 1
1 160 ₴
В наявності

Доставка

Детальніше про доставку

Оплата

Характеристики

Код товару
72
Країна виробництва
Україна
Вага
1 г
Форма выпуска
Порошок
Тип
Порошок
Упаковка
Пакет
Вид протеина
Растительный

Опис

Відправка тільки Нова Пошта. Оплата при отриманні/на картку/рахунок без ПДВ/онлайн на сайті. Протеїн волоського горіха — природне джерело рослинного білка з низьким вмістом жирів. Виготовляється виключно з натуральної органічної сировини без використання хімічної або термічного способу оброблення.Склад і користь протеїну волоського горіхаПротеїн збагачує раціон людей, які відмовилися від м'яса, не переносять лактози, глютен або просто дотримуються принципів здорового харчування. Склад волоського горіха унікальний — у ньому міститься 18 амінокислот:Комплекс BCAA, який складається з лейцину, ізолейцину та валіну. Наповнює організм енергією, допомагає розщеплювати жири, помітно знижує відчуття втоми.Гліцин, аргінін, метіонін. Три амінокислоти, з яких організм синтезує креатин — азотовмісну карбонову кислоту. Креатин відомий захисною дією серцево-судинної системи, а також здатністю знижувати рівень холестерину в крові. Особливо корисний у разі активного способу життя.Валін, триптофан, треонін та інші незамінні та частково незамінні амінокислоти.Інші корисні елементи:Високий вміст білка.Вітаміни групи B, A, C, PP, K.Велика кількість магнію, кальцію, калію, цинку та ін.Жирні кислоти Омега-3, Омега-6.Алкалоїди.Клітковину.У нашому продукті повністю збережений унікальний склад: концентрат білка робить корисним кожен перекус упродовж дня. Протеїн має виражений горіховий смак і аромат.Як застосовувати протеїн волоського горіхаПротеїн у формі тонко смолотої пудри без зусиль змішується з будь-якими інгредієнтами. Найчастіше додається до протеїнових коктейлів або дієтичні смузі.Пропорції прості: на склянку соку, молока або іншого улюбленого напою місткістю 200 мл потрібно додати 35 г порошку та збити до однорідності.