3 шт Клітковина (гмих) чорного кмину (калінджі) 100 грамів Код/Артикул 72

3 шт Клітковина (гмих) чорного кмину (калінджі) 100 грамів Код/Артикул 72

3 шт Клітковина (гмих) чорного кмину (калінджі) 100 грамів Код/Артикул 72 від компанії greencard - фото 1
331 ₴
В наявності

Доставка

Детальніше про доставку

Оплата

Характеристики

Код товару
72
Виробник
Власне виробництво
Країна виробництва
Україна
Вага
400 г
Состав
100 % черный тмин

Опис

Відправка тільки Нова Пошта. Оплата при отриманні/на картку/рахунок без ПДВ/онлайн на сайті. Клітковина чорного кмину має унікальний біохімічний склад оздоровчої дії. У макаху чорного кмину міститься 15 незамінних амінокислот, груба клітковина, жирні кислоти (лінолева, ліноленова, олеїнова), вітаміни (вітамін Е, каротиноїди (попередниці вітаміну А), вітаміни групи B (B1, B2, B3, B6, B9), різні макро- та мікроелементи (калій, натрій, кальцій), ефірна олія та інші корисні для здоров'я людини речовини. Завдяки такому складу макових чорного кмину є ідеальним для профілактики ракових захворювань. Вживання клітковини чорного кмину сприяє очищенню організму, зниженню ваги та запобігає ожирінню. Крихітки, що містяться в кліткованні, грубі харчові волокна мають комплексну оздоровчу дію на організм людини. Завдяки своїм унікальним властивостям шрот чорного кмину належить до дієтичних, і водночас лікарських продуктів харчування, які є важливим інгредієнтом у лікувальному меню. Застосування макухи чорного кмину Жмих чорного кмину використовується в раціоні дієтичного харчування, як додаткове джерело клітковини для забезпечення оптимальних умов функціонування органів травлення. Жмових чорного кмину рекомендується вживати людям з ослабленим імунітетом, у разі усіх хвороб органів травлення: гастрит, метеоризм, хвороби печінки, цукровий діабет, підвищений рівень холестерину. Жмих чорного кмину використовується в кулінарії, як ароматна приправа. Його використовують під час випікання хліба та печива, під час маринування та консервування, засолювання овочів. Шрот насіння чорного кмину використовується як здорова добавка до пшеничного, житнього борошна. Протипоказання: не рекомендується вживати у разі індивідуальної нестерпності до компонентів продукту. Перед вживанням необхідно проконсультуватися з лікарем. Застосування: з профілактичною метою вживають по 1-2 столові ложки на день, запиваючи достатньою кількістю води. Можна додавати до страв, які не підлягають термічному обробленню. Харчова та енергетична цінність на 100 г продукту· Калорійність: 329,00 кКал· Білки: 17,81 г· Жири: 14,27 г· Вуглеводи: 9,74 г