Полба (органічна) Код/Артикул 20

Полба (органічна) Код/Артикул 20 від компанії greencard - фото 1
136 ₴
В наявності

Доставка

Детальніше про доставку

Оплата

Характеристики

Код товару
20
Країна виробництва
Україна

Опис

Отправка Новая Почта+Укрпочта. Оплата при получении/на карту/счет без НДС/онлайн на сайте.

Чим корисна полба?

  • Полба сорту голиковська.
  • Це дикий предок сучасної пшениці.
  • Не переносить штучних добрив, тому вважається екологічно чистою.
  • Джерело повільних вуглеводів — на 100г продукту 71г вуглеводів. Повільні вуглеводи дарують тривалу ситість, енергію та не підвищують рівень цукру в крові.
  • Містить у великій кількості:
    - вітаміни групи В — регулюють обмін речовин в організмі,
    - калій (377 мг) — підтримує кров'яний тиск і водно-сольовий баланс,
    - магній (135 мг) — нормалізує роботу серця і судин,
    - фосфор (400 мг) — зміцнює кістки і зуби.
  • Містить клітковину — на 100г продукту 9,7 г клітковини, яка всмоктує і виводить з кишечника шлаки та токсини.

Як використовувати полбу?

  • Використовуйте для:
    - пророщення,
    - додавайте пророщені зерна у готову кашу або посипайте салати,
    - пророщену полбу можна висушити, змолоти і використовувати як борошно, шрот або паніровку для мяса й риби,
    - варіть із полби каші та супи,
    - готуйте лікувальні відвари і настоянки.
  • Ділимося нашим рецептом каші з пророщеної полби.
    Додайте до пророщеної полби 1 ст. л. меду, декілька ложок шроту на ваш смак, теплу воду та перемішайте. Сніданок подано:)

Як проростити полбу?

  • Залийте 1-2 ст. л. полби водою у скляному посуді і залиште на ніч.
    Зранку промийте, злийте воду і залиште вологою на день. Ввечері знову промийте і залиште наніч.
    Вранці у вас вже будуть готові проростки з полби. Можна зразу ж додавати до сніданку:)
  • Радимо вводити проростки поступово у раціон. Вони мають функцію «мітли», яка активно очищує організм від шлаків та токсинів. Тому спершу вживайте не більше 2-3 ст. л. проростків на день. А згодом кількість можна збільшувати.

Чого не варто?

  • Вживати при індивідуальній непереносимості продукту.
  • Полба містить глютен, тому не варто вживати при його непереносимості.