Овес (органічний) Код/Артикул 20

Овес (органічний) Код/Артикул 20 від компанії greencard - фото 1
194 ₴
В наявності

Доставка

Детальніше про доставку

Оплата

Характеристики

Код товару
20
Країна виробництва
Україна
Жиры
6 г
білки
10 г
вуглеводи
55 г
Калорійність
316 ккал

Опис

Отправка Новая Почта+Укрпочта. Оплата при получении/на карту/счет без НДС/онлайн на сайте.

Щодо пророщування

  • Наш овес – цільний. Проте де-не-де трапляються подріблені зернинки.
  • Для ідеального пророщування використовуйте лише цільне зерно.
  • Тому рекомендуємо перебрати овес перед пророщуванням.

Чим корисний овес?

  • Джерело повільних вуглеводів — на 100 г продукту 55 г вуглеводів. Повільні вуглеводи дарують тривалу ситість, енергію та не підвищують рівень цукру в крові.
  • Не переносить штучних добрив, тому вважається екологічно чистою.
  • Містить клітковину, яка всмоктує і виводить з кишківника шлаки та токсини.
  • Містить у великій кількості такі вітаміни:
    - вітамін В1 (31% від денної потреби),
    - холін (22% від денної потреби),
    - біотин (30% від денної потреби).
    Всі вони пришвидшують обмінні процеси та живлять клітини організму.
  • Цінне джерело марганцю і цинку, які укріплюють кістки та імунну систему.

Як використовувати овес ?

  • Використовуйте для:
    - пророщення,
    - додавайте пророщені зерна у готову кашу або посипайте салати,
    - пророщений овес можна висушити, змолоти й використовувати як борошно, шрот або панірування для м'яса й риби.
    - варіть із вівса каші та супи,
    - готуйте лікувальні відвари й настоянки.
  • Ділимося нашим рецептом каші з пророщеного вівса.
    Додайте до пророщеного вівса 1 ст. л. меду, декілька ложок шроту на ваш смак, теплу воду та перемішайте. Сніданок подано:)

Як проростити овес?

  • Залийте 1-2 ст. л. вівса водою у скляному посуді й залиште на ніч.
    Зранку промийте, злийте воду і залиште вологим на день. Ввечері знову промийте і залиште на ніч.
    Вранці у вас вже будуть готові вівсяні проростки. Можна зразу ж додавати до сніданку:)
  • Радимо вводити проростки поступово у раціон. Вони мають функцію «мітли», яка активно очищує організм від шлаків та токсинів. Тому спершу вживайте не більше 2-3 ст. л. проростків на день. А згодом кількість можна збільшувати.

Чого не варто?

  • Вживати при індивідуальній непереносимості продукту.
  • Овес містить глютен, тому не варто вживати при його непереносимості.
Детальніше

  • У вівсі БУДЕ попадатися лушпиння. Якщо на ваш погляд лушпиння дуже багато - рекомендуємо промивати або перебирати овес перед приготуванням. У воді лушпиння підійметься та його буде легко відділити,
  • Якщо ж ви віддаєте перевагу лише очищеному вівсу - то даний сорт вам може не підійти.

Більше про овес читайте ТУТ.



Підходить всім, хто стежить за своїм здоров’ям та красою, дітям, спортсменам, діабетикам, людям з серцево-судинними захворюваннями, із зайвою вагою, захворюваннями ШКТ та печінки. Рекомендується для профілактики ракових захворювань.




Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.