Крохмаль тапіоки Код/Артикул 20

Крохмаль тапіоки Код/Артикул 20 від компанії greencard - фото 1
181 ₴
В наявності

Доставка

Детальніше про доставку

Оплата

Характеристики

Код товару
20
Жиры
0 г
білки
0 г
вуглеводи
87 г
Калорійність
350 ккал.

Опис

Отправка Новая Почта+Укрпочта. Оплата при получении/на карту/счет без НДС/онлайн на сайте.

Про глютен

  • Крохмаль тапіоки є безглютеновим.
  • Та через те, що зберігається на одному складі з іншими продуктами, може містити сліди глютену.
  • Крохмаль тапіоки можна спокійно вживати людям, що обмежують глютен або мають легкий ступінь непереносимості. Якщо ж у вас діагностована целіакія, будьте обережними.

У чому особливість крохмалю тапіоки?

  • Це подріблений корінь маніоки, що росте у Бразилії та Південно-Східній Азії.
  • Безглютенова альтернатива картопляному чи пшеничному крохмалю.
  • Крохмаль тапіоки використовують для загущування страв, приготування пудингів та соусів.
  • Добре поєднується з різним безглютеновим борошном.
  • Крохмаль тапіоки багатий на холін, який нормалізує рівень холестерину.
  • Також містить вітаміни групи В, які необхідні для нервової системи людини.
  • Тапіока також багата на кальцій та фосфор, що важливі для кісткової тканини.
  • Калій у складі виводить зайву рідину з організму, нормалізує тиск та покращує роботу серцево-судинної системи.
  • Залізо у складі — важливий елемент гемоглобіну, що доставляє кисень у різні клітини.

Як використовувати крохмаль тапіоки?

  • Додавайте в супи та основі страви для загущення.
  • Для приготування пудингів та безглютенової випічки. Додасть десертам гладкої та желейної текстури.
  • Для панірування овочів зі скоринкою.

Чого не варто?

  • Вживати при індивідуальній непереносності продукту.