Чорний шоколад на еритролі 77% з кокосом Код/Артикул 20

Чорний шоколад на еритролі 77% з кокосом Код/Артикул 20

Чорний шоколад на еритролі 77% з кокосом Код/Артикул 20 від компанії greencard - фото 1
303 ₴
В наявності

Доставка

Детальніше про доставку

Оплата

Характеристики

Код товару
20
Країна виробництва
Україна
Жиры
47 г
білки
9 г
вуглеводи
14 г
Калорійність
518 ккал.

Опис

Отправка Новая Почта+Укрпочта. Оплата при получении/на карту/счет без НДС/онлайн на сайте.
Якщо ви побачили на етикетці термін придатності «6 місяців», це одруківка. Насправді термін придатності чорного шоколаду — 12 місяців. Ми вже виправили це, тож наступна партія шоколаду буде без одруківки. Вибачте за незручності.

Про глютен

  • Чорний шоколад на еритролі 77% з кокосом є безглютеновим.
  • Та через те, що зберігається на одному складі з іншими продуктами, може містити сліди глютену.
  • Такий шоколад можна спокійно вживати людям, що обмежують глютен або мають легкий ступінь непереносимості. Якщо ж у вас діагностована целіакія, будьте обережними.

Чим особливий чорний шоколад з еритролом?

  • Шоколад з еритролом виготовлений із якісного нідерландського какао.
  • Це чорний солодкий шоколад, проте з мінімумом калорій.
  • Еритрол додає шоколаду інший смак, проте його цінують за користь: не викликає каріес, низька калорійність і глікімічний індекс, тому його можна діабетикам.
  • Всередині шоколаду кокосова стружка.
  • Не містить білого цукру, барвників, консервантів та продуктів тваринного походження.
  • Наш шоколад GLUTEN FREE.
  • Смакуйте з чашкою гарячого цикорію чи ніжного лате.

Чому еритрол?

  • Еритрол — це низьковуглеводний підсолоджувач, який отримують з рослинної сировини.
  • В природному вигляді його містять виноград, груша, диня та ферментовані продукти.
  • Зовні схожий на звичайний цукор та за смаком менш солодкий.
  • У ньому всього 20 ккал на 100 г. До прикладу, у білому цукрі — 398 ккал/100 г.
  • Має низький глікемічний індекс, тому еритрол можна вживати людям з цукровим діабетом.
  • На відміну від ксиліту та сорбіту, не має проносної дії.
  • Не викликає карієс і не погіршує стан зубів.
  • Еритрол стійкий до високих температур, тому його можна додавати у гарячі напої та використовувати при термічній обробці.

Чого не варто?

  • Вживати при індивідуальній непереносимості продукту.
  • Вам може не сподобатися, якщо не любите еритрол та кокос.