Хелсі марципани в шоколаді мікс Код/Артикул 20

Хелсі марципани в шоколаді мікс Код/Артикул 20 від компанії greencard - фото 1
210 ₴
В наявності

Доставка

Детальніше про доставку

Оплата

Характеристики

Код товару
20
Жиры
32 г, 35 г, 33 г
вуглеводи
37 г, 43 г, 39 г
Калорійність
508 ккал, 521 ккал, 495 ккал.
Марципан класичний білки
10 г
Марципан малиновий білки
10 г
Марципан полуничний білки
9 г

Опис

Отправка Новая Почта+Укрпочта. Оплата при получении/на карту/счет без НДС/онлайн на сайте.

Чим особливі хелсі марципани в шоколаді мікс?

  • Набір хелсі марципанів трьох смаків.
  • У наборі 3 смаки марципанів: класичний, полуничний та малиновий.
  • БЕЗ білого цукру, лактози, пальмової олії, барвників та консервантів.
  • В основі наших марципанів – подріблений мигдаль.
  • Для солодкого смаку взяли тростинний цукор та сироп агави.
  • Мигдаль багатий на білок, вітаміни групи В та Е, кальцій, калій, магній та цинк.
  • Тому це не лише смачно, а й корисний подарунок❤

Який смак цукерочок?

  • Класичний марципан дуже схожий на свою класичну версію, проте не такий приторно солодкий.
  • Спершу ви відчуваєте ніжний горіхово-солодкавий смак. Ніжно-вʼязка начинка з ніжно перетертого мигдалю з тростинним цукром. У малиновому та полуничному марципані відчувається легка ягідна кислинка.
  • Посмак дуже нагадує амарето. Проте такого смаку досягли не алкоголем та білим цукром, як зазвичай, а поєднанням мигдалю, сиропу агави та тростинного цукру.
  • Ідеально завершує цю смакову композицію натуральний шоколад: чорний – у класичному марципані, рожевий – у полуничному та фісташковий шоколад – у малиновому.

Чому варто обирати солодощі без рафінованого цукру?

Рафінований цукор хоч і смачний, проте може викликати:

  • набряки, дисбактеріози, висипання та проблеми зі шкірою,
  • підвищений апетит, харчову залежність, запалення в організмі, гормональні порушення та навіть нервові розлади,
  • стрибки цукру та інсуліну в крові, що є причиною зайвої ваги, порушень вуглеводного обміну та цукрового діабету,
  • цукор знижує засвоєння білків, зокрема колагену, а це викликає передчасне старіння і ранню появу зморшок,
  • цукор – пожива для грибків,
  • цей список можна продовжувати довго.

Хороші новини в тому, що солодощі МОЖУТЬ бути без цукру.

Ми любимо солодке, проте вважаємо, що причин відмовитись від білого цукру досить багато. Саме тому створюємо смаколики, які його не містять. Солодощі без рафінованого цукру можна навіть діткам.

Ми дбаємо про здоров'я клієнтів та радимо лише найкраще. Тому впевнені, без цукру точно корисніше, ніж з ним ,)

Детальніше

Чого не варто?

  • Вживати при індивідуальній непереносності продукту.
  • Не ділитися з коханими ,)