Фарш з сочевиці (сухий) Код/Артикул 20
Фарш з сочевиці (сухий) Код/Артикул 20
188 ₴
В наявності
Доставка
Детальніше про доставку
Оплата
Характеристики
Код товару
20
Країна виробництва
Україна
Жиры
1 г
білки
25 г
вуглеводи
54 г
Калорійність
325 ккал.
Опис
Отправка Новая Почта+Укрпочта. Оплата при получении/на карту/счет без НДС/онлайн на сайте.
Чим особливий фарш з сочевиці?
- Сочевичний фарш – це сублімоване пюре сочевиці у гранулах, яке за 5 хв стає основою для приготування.
- З фаршу можна готувати: паштети, фалафель, котлетки.
- Універсальна заготовка на випадок, коли потрібно швидко, смачно й корисно.
- Склад: 100% натуральна сочевиця. Без хімічних домішок, консервантів, барвників та ароматизаторів.
- Бобові – найкраща альтернатива тваринному білку. Фарш з сочевиці має високий вміст рослинного білка, який ще що легко засвоюється організмом.
- У складі 54% корисних вуглеводів, 25% білку та 1% жирів, а також цинк, йод, марганець, мідь, сірка, вітаміни А, групи В, Е, РР.
- Також, у нас є: фарш з гороху, фарш з нуту, фарш з квасолі, соєвий фарш.
Чим корисний фарш із сочевиці?
- Харчові волокна, що містяться в сочевиці, покращують роботу шлунку та кишечника.
- Знижує рівень холестерину, покращує роботу серця та судин.
- Ефективний під час зниження ваги, адже нормалізує рівень цукру та добре насичує.
- Марганець у складі позитивно впливає на нервову систему.
- Високий вміст заліза корисний людям з анемією.
- Сприяють підтримці краси шкіри та волосся.
Як використовувати?
- 100 г фаршу залийте 200-220 г гарячої води.
- Накрийте кришкою на 5 хвилин. Має вийти густе пюре.
- Фарш готовий для приготування страв. Натискайте “рецепти” та читайте, як запікати фалафель або ж експериментуйте ,)
Дивіться також
Покупцям
Умови повернення та обмінуУмови гарантії