Фарш з сочевиці (сухий) Код/Артикул 20

Фарш з сочевиці (сухий) Код/Артикул 20 від компанії greencard - фото 1
188 ₴
В наявності

Доставка

Детальніше про доставку

Оплата

Характеристики

Код товару
20
Країна виробництва
Україна
Жиры
1 г
білки
25 г
вуглеводи
54 г
Калорійність
325 ккал.

Опис

Отправка Новая Почта+Укрпочта. Оплата при получении/на карту/счет без НДС/онлайн на сайте.

Чим особливий фарш з сочевиці?

  • Сочевичний фарш – це сублімоване пюре сочевиці у гранулах, яке за 5 хв стає основою для приготування.
  • З фаршу можна готувати: паштети, фалафель, котлетки.
  • Універсальна заготовка на випадок, коли потрібно швидко, смачно й корисно.
  • Склад: 100% натуральна сочевиця. Без хімічних домішок, консервантів, барвників та ароматизаторів.
  • Бобові – найкраща альтернатива тваринному білку. Фарш з сочевиці має високий вміст рослинного білка, який ще що легко засвоюється організмом.
  • У складі 54% корисних вуглеводів, 25% білку та 1% жирів, а також цинк, йод, марганець, мідь, сірка, вітаміни А, групи В, Е, РР.
  • Також, у нас є: фарш з гороху, фарш з нуту, фарш з квасолі, соєвий фарш.

Чим корисний фарш із сочевиці?

  • Харчові волокна, що містяться в сочевиці, покращують роботу шлунку та кишечника.
  • Знижує рівень холестерину, покращує роботу серця та судин.
  • Ефективний під час зниження ваги, адже нормалізує рівень цукру та добре насичує.
  • Марганець у складі позитивно впливає на нервову систему.
  • Високий вміст заліза корисний людям з анемією.
  • Сприяють підтримці краси шкіри та волосся.

Як використовувати?

  • 100 г фаршу залийте 200-220 г гарячої води.
  • Накрийте кришкою на 5 хвилин. Має вийти густе пюре.
  • Фарш готовий для приготування страв. Натискайте “рецепти” та читайте, як запікати фалафель або ж експериментуйте ,)