Культивований сир Голланд (fineorganic) Код/Артикул 20

Культивований сир Голланд (fineorganic) Код/Артикул 20 від компанії greencard - фото 1
270 ₴
В наявності

Доставка

Детальніше про доставку

Оплата

Характеристики

Код товару
20
Країна виробництва
Україна
Жиры
23 г
білки
6 г
вуглеводи
18 г
Калорійність
299 ккал.

Опис

Отправка Новая Почта+Укрпочта. Оплата при получении/на карту/счет без НДС/онлайн на сайте.

Чим особливий Культивований сир Голланд ?

  • Основа сиру — активовані горіхи кеш’ю, містять омега-3-6-9 жирні кислоти, магній, залізо, підтримують роботу нервової системи, підвищують стресостійкість, позитивно впливають на пам’ять, красу шкіри, волосся та нігтів.
  • Завдяки унікальній технології культивування, продукт багатий на пробіотики, кисломолочні та біфідобактерії, які підтримують здоров'я кишківника та відновлюють баланс мікрофлори.
  • Переваги культивованого сиру: жива ферментація, хендмейд, якісний та чистий склад, відсутність ароматизаторів, консервантів та іншого зайвого.
  • Неактивні дріжджі у складі сиру містять велику кількість біодоступного протеїну, усі вітаміни групи B, які необхідні для здорового функціонування нервової системи, нормалізують тиск і перистальтику кишечника, усувають дисбактеріоз.
  • Кокосова олія у складі сиру має виражену протизапальну, бактерицидну, а також протигрибкову дію, є джерелом жирних кислот, особливо лауринової, запобігає захворюванням шлунково-кишкового тракту та зубів.

Який на смак?

  • Має вершковий насичений смак та аромат. Якщо ви сумуєте за сирним смаком у стравах — потіште себе таким крафтовим смаколиком.

Що таке культивований сир?

  • Це продукт, який пройшов процес ферментації культурними мікроорганізмами для отримання багатого та вираженого смаку й аромату.
  • Культурні мікроорганізми в поєднанні з пробіотиками підвищують кислотність продукту шляхом поглинання природних цукрів, які утворюють ферменти для розщеплення складних поживних речовин на більш біодоступні та захищають продукт від патогенних мікроорганізмів.

Чи можна заморожувати культивований сир?

  • Не рекомендуємо. Це вагомо вплине на текстуру та смак.

Який культивований сир найкраще плавиться?

  • «Моца» це той культивований сир, які буде плавитись. Ми створили її спеціально для піци, лазаньї, пасти та запіканок.

Чим відрізняються культивовані сири?

  • Чеддер та Голланд — напівтвердий сир,
  • Моца — напівм'який сир,
  • Фета — м'який сир.

Як ви активуєте кеш'ю?

  • Ми замочуємо кеш'ю у лужній воді протягом 24 годин. Це імітує попадання горіха у грунт, що допомагає звільнити його від захисних речовин, які блокують засвоєння корисних речовин.

Як вживати культивований сир Голланд ?

  • Сир повністю готовий до вживання — додавайте його до усіх страв, як заміну класичному сиру.
  • Можна натерти або нарізати до піцулі чи салату.
  • Готуйте із ним справжню сирну лазанью.
  • Чудово смакує з хлібцями та крекерами.
Детальніше

Чого не варто?

  • Вживати при індивідуальній непереносимості складових продукту.