Культивований сир Голланд (fineorganic) Код/Артикул 20
Культивований сир Голланд (fineorganic) Код/Артикул 20
270 ₴
В наявності
Доставка
Детальніше про доставку
Оплата
Характеристики
Код товару
20
Країна виробництва
Україна
Жиры
23 г
білки
6 г
вуглеводи
18 г
Калорійність
299 ккал.
Опис
Отправка Новая Почта+Укрпочта. Оплата при получении/на карту/счет без НДС/онлайн на сайте.
Чим особливий Культивований сир Голланд ?
- Основа сиру — активовані горіхи кеш’ю, містять омега-3-6-9 жирні кислоти, магній, залізо, підтримують роботу нервової системи, підвищують стресостійкість, позитивно впливають на пам’ять, красу шкіри, волосся та нігтів.
- Завдяки унікальній технології культивування, продукт багатий на пробіотики, кисломолочні та біфідобактерії, які підтримують здоров'я кишківника та відновлюють баланс мікрофлори.
- Переваги культивованого сиру: жива ферментація, хендмейд, якісний та чистий склад, відсутність ароматизаторів, консервантів та іншого зайвого.
- Неактивні дріжджі у складі сиру містять велику кількість біодоступного протеїну, усі вітаміни групи B, які необхідні для здорового функціонування нервової системи, нормалізують тиск і перистальтику кишечника, усувають дисбактеріоз.
- Кокосова олія у складі сиру має виражену протизапальну, бактерицидну, а також протигрибкову дію, є джерелом жирних кислот, особливо лауринової, запобігає захворюванням шлунково-кишкового тракту та зубів.
Який на смак?
- Має вершковий насичений смак та аромат. Якщо ви сумуєте за сирним смаком у стравах — потіште себе таким крафтовим смаколиком.
Що таке культивований сир?
- Це продукт, який пройшов процес ферментації культурними мікроорганізмами для отримання багатого та вираженого смаку й аромату.
- Культурні мікроорганізми в поєднанні з пробіотиками підвищують кислотність продукту шляхом поглинання природних цукрів, які утворюють ферменти для розщеплення складних поживних речовин на більш біодоступні та захищають продукт від патогенних мікроорганізмів.
Чи можна заморожувати культивований сир?
- Не рекомендуємо. Це вагомо вплине на текстуру та смак.
Який культивований сир найкраще плавиться?
- «Моца» це той культивований сир, які буде плавитись. Ми створили її спеціально для піци, лазаньї, пасти та запіканок.
Чим відрізняються культивовані сири?
- Чеддер та Голланд — напівтвердий сир,
- Моца — напівм'який сир,
- Фета — м'який сир.
Як ви активуєте кеш'ю?
- Ми замочуємо кеш'ю у лужній воді протягом 24 годин. Це імітує попадання горіха у грунт, що допомагає звільнити його від захисних речовин, які блокують засвоєння корисних речовин.
Як вживати культивований сир Голланд ?
- Сир повністю готовий до вживання — додавайте його до усіх страв, як заміну класичному сиру.
- Можна натерти або нарізати до піцулі чи салату.
- Готуйте із ним справжню сирну лазанью.
- Чудово смакує з хлібцями та крекерами.
Дивіться також
Покупцям
Умови повернення та обмінуУмови гарантії