Льон коричневий Код/Артикул 20

Льон коричневий Код/Артикул 20 від компанії greencard - фото 1
134 ₴
В наявності

Доставка

Детальніше про доставку

Оплата

Характеристики

Код товару
20
Країна виробництва
Україна
Жиры
42 г
білки
18 г
вуглеводи
29 г
Калорійність
533 ккал.

Опис

Отправка Новая Почта+Укрпочта. Оплата при получении/на карту/счет без НДС/онлайн на сайте.

Чим особливий льон коричневий?

  • Насіння льону — це український суперфуд. За своїми корисними властивостями не поступається заморському чіа:)
  • Має приємний горіховий смак.
  • Коричневий льон джерело:
    - ненасичених жирних кислот, в основному альфа-лінолевої кислоти (ALA), яка регулює обмін речовин і вповільнює процеси старіння,
    - високоякісного рослинного білка, який допомагає виробляти ферменти і клітини імунітету,
    - вітаміну А — основний компонентом молодості й краси.
  • Містить розчинну і нерозчинну клітковину. 1 ст. л. = 8-12% денної норми клітковини для дорослих. Вона потрібна для правильної роботи кишківника.
  • Насіння льону є лідером по вмісту лігнанів – рослинних гормоноподібних речовин, які мають потужні антиоксидантні властивості.
  • Містить вітамін В, що забезпечує здоровий стан нервової системи людини і має заспокійливий ефект.
  • Відвар льону має протипаразитарний ефект та допомагає полегшити симптоми гастриту, оскільки виділяє багато клейковини.

Як вживати льон коричневий?

  • Можна вживати вареним, перемелювати чи робити олію.
  • Додавайте до різних страв: салатів, супів, каш та посипайте випічку.
  • Приготуйте дуже корисну живу кашу. Для нього необхідно замочити насіння на ніч, а вранці зблендерувати і додати фрукти/мед/кокосову стружку за смаком. Супер корисна каша готова ❤
  • Додавайте до ранкових смузі 1 ст. л перемеленого льону. Цього достатньо, щоб зробити сніданок ще більш поживним та корисним.
  • Можна використовувати у випічці: 1 ст. л замоченого перемеленого льону замінює 1 куряче яйце.
  • Найкраще льон перемелювати сухим у кавомолці одразу перед вживанням. Так насіння краще засвоюються і збереже усі корисні речовини.

Чого не варто?

  • Вживати при індивідуальній непереносимості продукту.
  • Вживати насіння льону, якщо у вас є такі захворювання: камені в жовчному міхурі та нирках, панкреатит, непрохідність кишечника, гіперчутливість до активних речовин насіння.