Комбуча м'ята-лайм Код/Артикул 20

Комбуча м'ята-лайм Код/Артикул 20 від компанії greencard - фото 1
162 ₴
В наявності

Доставка

Детальніше про доставку

Оплата

Характеристики

Код товару
20
Країна виробництва
Україна
Жиры
0 г
білки
0 г
вуглеводи
10 г
Калорійність
37 ккал.

Опис

Отправка Новая Почта+Укрпочта. Оплата при получении/на карту/счет без НДС/онлайн на сайте.

Що таке комбуча?

  • Комбуча — це ферментований натуральний напій на основі зеленого або чорного чаю.
  • Виготовлена за технологією подвійної ферментації, тому має легкий осад на дні.
  • Ми додаємо невелику кількість цукру для природного процесу бродіння. У готовому напої його залишається мінімальна кількість.

Чим особлива комбуча?

  • Багата на пробіотики, вітаміни С та В1. Завдяки цьому підтримується здорова мікрофлора кишківника, їжа краще перетравлюється, імунітет зміцнюється, судини захищені від шкідливого впливу глюкози та інсуліну.
  • Допомагає відновити мікрофлору організму після хвороби та прийому антибіотиків.
  • Чайний гриб у поєднанні з зеленим або чорним чаєм покращують роботу печінки.
  • Комбуча природний пробіотик та антиоксидант. Оцтова кислота, що утворюється в процесі бродіння, має бактерицидні властивості. У Японії та Китаї комбучу вживають при ангіні, захворюваннях порожнини рота та інших інфекційних захворюваннях.
  • Від лимонаду комбуча виграє меншою кількістю цукру у складі, перед квасом у відсутності хлібних дріжджів.
  • Більше про користь комбучі читайте у нашій статті «Феномен комбучі».

Яка комбуча м'ята-лайм на смак?

  • Комбучу ще називають «чайним квасом». Бо це чай з природніми бульбашками. Смак напою солодко-кислий з яскраво вираженим присмаком м'яти та лайму (схожа на мохіто), бульбашки легкі та приємні.

Як вживати комбучу?

  • Смакує охолодженою! Оскільки комбуча напій бродіння, не рекомендуємо вживати її натщесерце, під час або одразу після їжі. Найкращий варіант через 1-2 години після їжі.
  • Комбуча одночасно смачно та корисно. Напій втамовує спрагу, покращує апетит, має бактерицидні властивості.