Гвоздика мелена (преміум) Код/Артикул 20

Гвоздика мелена (преміум) Код/Артикул 20 від компанії greencard - фото 1
150 ₴
В наявності

Доставка

Детальніше про доставку

Оплата

Характеристики

Код товару
20
Країна виробництва
Мадагаскар
Жиры
20 г
білки
6 г
вуглеводи
27 г
Калорійність
323 ккал.

Опис

Отправка Новая Почта+Укрпочта. Оплата при получении/на карту/счет без НДС/онлайн на сайте.

Чим особлива гвоздика мелена?

  • Гвоздика — це пряність з інтенсивним, специфічним фруктово-свіжим ароматом та гостро-солодким смаком.
  • Має антисептичні властивості, оскільки містить багато ефірних олій та дубильних речовин. Тому при регулярному вживанні освіжає дихання і покращує здоров'я ясен.
  • Пекучий смак гвоздики допомагає виробляти шлунковий сік і стимулює травлення.
  • Містить вітамін С, що допомагає зміцнити імунітет та захищає наш організм від застуд.

Як використовувати гвоздику мелену?

  • Додавайте в маринади (грибні, овочеві, фруктово-ягідні), соуси, страви з капусти, каші, супи, овочеві рагу.
  • Гвоздика — незамінний інгредієнт у десертах, сиркових начинках, кондитерських виробах, випічці та напоях.
  • Чудово поєднується з іншими прянощами і приправами: кардамоном, імбирем, лавандою, ваніллю, трояндою, лавровим листом, корицею, чорним та духмяним перцем.
  • Основне правило додавання гвоздики до страв — чим пізніше її додати, тим “тоншим” буде смак та аромат.
  • Не використовуйте гвоздику у великих кількостях, адже це може надати страві неприємної гіркоти. Для пікантного смаку та аромату достатньо 4-х бутонів на 1 кг тіста, а в сумішах не більше 1/7 частини від інших пряностей.
  • Жуйте гвоздику при хворому горлі та сухому кашлі, полощіть горло сумішшю із рівних частин солі та меленої гвоздики для лікування фарингіту та полегшення кашлю.
  • Змішайте 1 ч. л. меду та 0,5 ч. л. гвоздики і повільно розсмоктуйте суміш – це зупинить нудоту та забезпечить знеболювальний ефект.

Чого не варто?

  • Вживати при індивідуальній непереносимості продукту.
  • Вживати гвоздику при гіпертонії, гастриті та виразках.