Гвоздика мелена (преміум) Код/Артикул 20
Гвоздика мелена (преміум) Код/Артикул 20
150 ₴
В наявності
Доставка
Детальніше про доставку
Оплата
Характеристики
Код товару
20
Країна виробництва
Мадагаскар
Жиры
20 г
білки
6 г
вуглеводи
27 г
Калорійність
323 ккал.
Опис
Отправка Новая Почта+Укрпочта. Оплата при получении/на карту/счет без НДС/онлайн на сайте.
Чим особлива гвоздика мелена?
- Гвоздика — це пряність з інтенсивним, специфічним фруктово-свіжим ароматом та гостро-солодким смаком.
- Має антисептичні властивості, оскільки містить багато ефірних олій та дубильних речовин. Тому при регулярному вживанні освіжає дихання і покращує здоров'я ясен.
- Пекучий смак гвоздики допомагає виробляти шлунковий сік і стимулює травлення.
- Містить вітамін С, що допомагає зміцнити імунітет та захищає наш організм від застуд.
Як використовувати гвоздику мелену?
- Додавайте в маринади (грибні, овочеві, фруктово-ягідні), соуси, страви з капусти, каші, супи, овочеві рагу.
- Гвоздика — незамінний інгредієнт у десертах, сиркових начинках, кондитерських виробах, випічці та напоях.
- Чудово поєднується з іншими прянощами і приправами: кардамоном, імбирем, лавандою, ваніллю, трояндою, лавровим листом, корицею, чорним та духмяним перцем.
- Основне правило додавання гвоздики до страв — чим пізніше її додати, тим “тоншим” буде смак та аромат.
- Не використовуйте гвоздику у великих кількостях, адже це може надати страві неприємної гіркоти. Для пікантного смаку та аромату достатньо 4-х бутонів на 1 кг тіста, а в сумішах не більше 1/7 частини від інших пряностей.
- Жуйте гвоздику при хворому горлі та сухому кашлі, полощіть горло сумішшю із рівних частин солі та меленої гвоздики для лікування фарингіту та полегшення кашлю.
- Змішайте 1 ч. л. меду та 0,5 ч. л. гвоздики і повільно розсмоктуйте суміш – це зупинить нудоту та забезпечить знеболювальний ефект.
Чого не варто?
- Вживати при індивідуальній непереносимості продукту.
- Вживати гвоздику при гіпертонії, гастриті та виразках.
Дивіться також
Покупцям
Умови повернення та обмінуУмови гарантії