Трав’яна кава з фініків (міцна) Код/Артикул 20

Трав’яна кава з фініків (міцна) Код/Артикул 20

Трав’яна кава з фініків (міцна) Код/Артикул 20 від компанії greencard - фото 1
486 ₴
В наявності

Доставка

Детальніше про доставку

Оплата

Характеристики

Код товару
20
Країна виробництва
Бразилія
Жиры
5 г
білки
5 г
Калорійність
170 ккал.
харчове волокно
5 г

Опис

Отправка Новая Почта+Укрпочта. Оплата при получении/на карту/счет без НДС/онлайн на сайте.
Наша фінікова кава має країну походження з Бразилії. Тимчасово вам можуть попадатись етикетки з помилкою, де пише 'Іран', перепрошуємо за незручності.

Чим особлива кава з фініків (міцна)?

  • Кава з фініків — це альтернатива класичній каві лише з смажених кісточок фініків у своєму складі.
  • З усіх можливих замінників кави, фінікова — найближча за смаком до звичайної заварної кави.
  • БЕЗ цукру та штучних консервантів.
  • БЕЗ кофеїну, тому її можна вживати вагітним та діткам.
  • На смак м’яка і приємна, нагадує натуральну заварну каву, має аромат з шоколадним відтінком, проте колір при заварюванні світліший ніж у заварної кави.
  • Фінікова кава не розчиняється у воді, тому має осад.
  • Така кава зменшує кількість холестерину в крові і не підвищує рівень цукру. Тож її можна вживати діабетикам та людям зі серцево-судинними захворюваннями.
  • Фінікова кава прискорює метаболізм, знижує рівень шкідливого холестерину, а також ефективна для запобігання порушення роботи травного тракту.
  • А ще вона володіє антипаразитарними властивостями, тож її рекомендовано вживати в якості профілактики паразитозів.


Як вживати трав’яну каву з фініків (міцна)?

  • 1-2 ч.л. залити гарячою водою (100 мл) і заварити у турці. Таку ж кількість можна заварювати у гейзерній кавоварці.
  • Також, є варіант залитигарячою водою, накрити кришкою і настояти 5 хв (проте, цей спосіб не до кінця відкриває смак кави).
  • Із цим напоєм ідеально смакують горіхово-шоколадні цукерки Да Вінчі. Обов’язково спробуйте.

Чого не варто?

  • Вживати при індивідуальній непереносимості інгредієнтів.
  • Якщо хочеться карамельнішого смаку, то рекомендуємо каву з цикорію. Якщо з молоком — капучино чи .