Шрот розторопші Код/Артикул 20

Шрот розторопші Код/Артикул 20 від компанії greencard - фото 1
126 ₴
В наявності

Доставка

Детальніше про доставку

Оплата

Зверніть увагу!

Самолікування шкодить вашому здоров'ю. Перед покупкою препарату проконсультуйтеся з лікарем.

Інструкція (опис препарату), розміщена на даній сторінці, має інформаційний характер і призначена виключно для ознайомлювальних цілей. Лише лікар може прийняти рішення про призначення препарату, а також визначити дози та способи його застосування.

Зовнішній вигляд товару може відрізнятись від його зображення.

Компанія «greencard» не несе відповідальності за можливі негативні наслідки, що виникли внаслідок використання інформації, розміщеної на сайті.

Характеристики

Код товару
20
Країна виробництва
Україна
Жиры
7 г
білки
12 г
вуглеводи
15 г
Калорійність
212 Ккал.

Опис

Отправка Новая Почта+Укрпочта. Оплата при получении/на карту/счет без НДС/онлайн на сайте.

Чим корисний шрот розторопші?

  • Шрот (клітковина, макуха) — це залишки насіння олійних культур після вилучення з них олії методом холодного тиснення та пресування.
  • Не проходить термічної обробки, тому зберігає усі корисні властивості.
  • Містить силімарин — речовина, яка захищає клітини печінки від пошкоджень і виводить токсини.
  • Також шрот багатий на фітосероли, які знижують рівень холестерину та покращують функцію серця.
  • Багатий на клітковину, тому активізовує кишківник та допомагає позбутись від закрепів.
  • Шрот розторопші містить ненасичені жирні кислоти, які потрібні для здорової гормональної, серцево-судинної та жовчовидільної системи.
  • Також у шроті містяться вітаміни групи В та Е, кальцій, магній, калій, залізо та цинк. Сприяють загальному зміцненню здоровʼя та підтримці імунітету.

Як використовувати шрот розторопші?

  • Додавайте в каші, салати, смузі, супчики. Ви будете здивовані настільки це смачно :)
  • Використовуйте для приготування млинців, випічки, хліба та запіканок. Разом із нашими веганськими сумішами для випічки.
  • Для профілактики радимо вживати так: 1-2 ст. л. шроту розведіть у невеликій кількості води, соку чи кефіру. Приймайте 3 рази на добу за 20 хв до прийому їжі. Курс вживання — 3-4 тижні.

Чого не варто?

  • Вживати при індивідуальній непереносимості продукту.
  • Рекомендуємо проконсультуватися з лікарем перед вживанням вагітним та дітям до 12 років.