Кероб сушень Код/Артикул 20
Кероб сушень Код/Артикул 20
88 ₴
В наявності
Доставка
Детальніше про доставку
Оплата
Характеристики
Код товару
20
Країна виробництва
Іспанія
Жиры
0,7 г
білки
4,6 г
вуглеводи
49 г
Калорійність
222 ккал.
харчові волокна
39,8 г
Опис
Отправка Новая Почта+Укрпочта. Оплата при получении/на карту/счет без НДС/онлайн на сайте.
Як використовувати кероб?
Чому кероб сушений — це класний продукт?
- Кероб сушений — це стручкові плоди ріжкового дерева, які висушують та подрібнюють у порошок, рослина родини бобових.
- Він не піддається термічній обробці, а висушується на сонці, тому зберігає усі корисні властивості.
- Кероб містить натуральні харчові волокна, що сприятливо впливають на мікрофлору кишківника та виводять токсини.
- Це 'замінник' какао, який НЕ містить кофеїну і теоброміну, які є в шоколаді, тому НЕ викликає алергію та підвищену збудливість.
- Кероб багатий на кальцій, тому його споживання здатне покращити стан кісток, волосся та зубів.
- Якщо сумніваєтесь, який кероб обрати. Кероб сухий має бежевий відтінок з рожевими тонами, більш солодкий, мʼякий горіхово-пряний смак. Кероб обсмажений більш запашний та нагадує чорний шоколад, а колір темний. Вміст корисних речовин однаковий.
Наші вироби з керобу:
- Шокобокс — набір для приготування цукерок з керобу.
- Керолад — шоколад на основі керобу.
- Кероладки — шоколад на паличці.
- Дитяче какао на керобі — замінник класичному какао.
Який кероб на смак?
Наближено схожий до какао-порошку, проте:
- Какао — шоколадне та гіркувате водночас.
- Кероб — менш шоколадний, але солодкуватий на смак.
У чому користь керобу?
- Багатий на антиоксиданти, клітковину, вітаміни та мінерали, зокрема А, В, D, кальцій, калій, марганець, залізо, фтор та магній.
- Очищує ШКТ та судини від шлаків, токсинів та холестерину.
- Відновлює клітини печінки.
- Має низьку калорійність та є природним замінником цукру.
- Багатий на кальцій, тому покращує стан кісток, волосся та зубів.
- Зменшує вироблення греліну (гормон голоду), тому знижує апетит.
- На відміну від какао, кероб не містить кофеїну, тому безпечний для дітей. Кероб можна дітям від початку першого прикорму, а какао лише від 2-х років та в невеликих дозах.
Як використовувати кероб?
- Використовують кероб так само як і какао — для приготування шоколаду, шоколадних цукерок, глазурі, печива, гарячого шоколаду, напоїв і коктейлів.
- Перевага керобу, що можна не підсолоджувати.
- Рецепт кероладу: розплавте на водяній бані какао-масло, додайте кероб (співвідношення керобу і какао-масла 2:3), залийте у форму, остудіть і отримаєте корисні та смачні домашні солодощі:)
- Добова норма для дорослих — 30 г, для дітей — 15 г.
Чого не варто?
- Вживати при індивідуальній непереносимості.
Дивіться також
Покупцям
Умови повернення та обмінуУмови гарантії