Кероб сушень Код/Артикул 20

Кероб сушень Код/Артикул 20 від компанії greencard - фото 1
88 ₴
В наявності

Доставка

Детальніше про доставку

Оплата

Характеристики

Код товару
20
Країна виробництва
Іспанія
Жиры
0,7 г
білки
4,6 г
вуглеводи
49 г
Калорійність
222 ккал.
харчові волокна
39,8 г

Опис

Отправка Новая Почта+Укрпочта. Оплата при получении/на карту/счет без НДС/онлайн на сайте.

Чому кероб сушений — це класний продукт?

  • Кероб сушений — це стручкові плоди ріжкового дерева, які висушують та подрібнюють у порошок, рослина родини бобових.
  • Він не піддається термічній обробці, а висушується на сонці, тому зберігає усі корисні властивості.
  • Кероб містить натуральні харчові волокна, що сприятливо впливають на мікрофлору кишківника та виводять токсини.
  • Це 'замінник' какао, який НЕ містить кофеїну і теоброміну, які є в шоколаді, тому НЕ викликає алергію та підвищену збудливість.
  • Кероб багатий на кальцій, тому його споживання здатне покращити стан кісток, волосся та зубів.
  • Якщо сумніваєтесь, який кероб обрати. Кероб сухий має бежевий відтінок з рожевими тонами, більш солодкий, мʼякий горіхово-пряний смак. Кероб обсмажений більш запашний та нагадує чорний шоколад, а колір темний. Вміст корисних речовин однаковий.

Наші вироби з керобу:

  • Шокобокс — набір для приготування цукерок з керобу.
  • Керолад — шоколад на основі керобу.
  • Кероладки — шоколад на паличці.
  • Дитяче какао на керобі — замінник класичному какао.

Який кероб на смак?

Наближено схожий до какао-порошку, проте:
  • Какао — шоколадне та гіркувате водночас.
  • Кероб — менш шоколадний, але солодкуватий на смак.

У чому користь керобу?

  • Багатий на антиоксиданти, клітковину, вітаміни та мінерали, зокрема А, В, D, кальцій, калій, марганець, залізо, фтор та магній.
  • Очищує ШКТ та судини від шлаків, токсинів та холестерину.
  • Відновлює клітини печінки.
  • Має низьку калорійність та є природним замінником цукру.
  • Багатий на кальцій, тому покращує стан кісток, волосся та зубів.
  • Зменшує вироблення греліну (гормон голоду), тому знижує апетит.
  • На відміну від какао, кероб не містить кофеїну, тому безпечний для дітей. Кероб можна дітям від початку першого прикорму, а какао лише від 2-х років та в невеликих дозах.

Як використовувати кероб?

  • Використовують кероб так само як і какао — для приготування шоколаду, шоколадних цукерок, глазурі, печива, гарячого шоколаду, напоїв і коктейлів.
  • Перевага керобу, що можна не підсолоджувати.
  • Рецепт кероладу: розплавте на водяній бані какао-масло, додайте кероб (співвідношення керобу і какао-масла 2:3), залийте у форму, остудіть і отримаєте корисні та смачні домашні солодощі:)
  • Добова норма для дорослих — 30 г, для дітей — 15 г.


Чого не варто?

  • Вживати при індивідуальній непереносимості.