Закваска для бездріжджової випічки Код/Артикул 20
Закваска для бездріжджової випічки Код/Артикул 20
98 ₴
В наявності
Доставка
Детальніше про доставку
Оплата
Характеристики
Код товару
20
Країна виробництва
Україна
Опис
Отправка Новая Почта+Укрпочта. Оплата при получении/на карту/счет без НДС/онлайн на сайте.
Чим особлива закваска для бездріжджової випічки?
- Закваска для бездріжджової випічки — це закваска виготовлена з пророщених зерен пшениці, жита, ячменю та вівса.
- Наша закваска є 'вічною', тобто при підживленні залишається кожного разу на наступну випічку.
- Калорійність бездріжджової випічки досить мала — близько 177 ккал.
- Бездріжджова випічка зберігає набагато більше корисних речовин: вітаміни групи В, РР, магній, залізо. Оскільки частина цукрів та інших речовин не витрачається на “живлення” самих дріжджів.
- Здоба на заквасці не викликає порушення травної системи і бродіння в кишківнику. А навпаки завдяки вищому вмісту клітковини — покращує травлення.
- Бездріжджова випічка значно краще засвоюється. Після неї немає важкості в шлунку та інших неприємних відчуттів.
Як використовувати закваску?
- Випікайте корисний хліб та булочки, а якщо часу готувати немає — пропонуємо наш готовий корисний хлібчик:)
- Процес випічки хліба з використанням закваски триває від 11 до 13 годин залежно від навколишніх факторів. (Більш детальна інструкція в розділі 'Рецепти').
- Коли ви отримаєте закваску, її необхідно підживити: додайте 100 мл теплої води і 50 г житнього борошна, перемішайте і залиште на деякий час у теплому місці. В нормі після підживлення закваска підростає та утворює бульбашки повітря, що вказує на існування живих бактерій.
Підживлюйте закваску мінімум 1 раз на тиждень. - Зберігайте закваску в холодильнику у відкритій скляній або керамічній тарі до тижня часу без підживлення.
Чого не варто?
- Використовувати при індивідуальній непереносимості продукту.
Дивіться також
Покупцям
Умови повернення та обмінуУмови гарантії