Комбуча+квас Код/Артикул 20

Комбуча+квас Код/Артикул 20 від компанії greencard - фото 1
174 ₴
В наявності

Доставка

Укрпошта
35 ₴
Нова Пошта
75 ₴
Кур'єр компанії в м. Україна
100 - 250 ₴
Детальніше про доставку

Оплата

WayForPay
Післяплата
Оплата за реквізитами на розрахунковий рахунок

Опис

Отправка Новая Почта+Укрпочта. Оплата при получении/на карту/счет без НДС/онлайн на сайте.

Що таке комбуча+квас?

  • Комбуча — це ферментований натуральний напій на основі зеленого або чорного чаю.
  • Виготовлена за технологією подвійної ферментації, тому має легкий осад на дні.
  • Ми додаємо невелику кількість цукру для природного процесу бродіння. У готовому напої його залишається мінімальна кількість.
  • Та додаємо натуральне квасне сусло виготовлене з борошна житнього та солоду житнього і ячмінного. Власне, це і є квас природнього походження.
  • Ми отримуємо дуже цікаве поєднання квасу з комбучею, яке точно не залишить байдужим жодного з вас.

Чим особлива комбуча+квас?

  • Багата на пробіотики, вітаміни С та В1. Завдяки цьому підтримується здорова мікрофлора кишківника, їжа краще перетравлюється, імунітет зміцнюється, судини захищені від шкідливого впливу глюкози та інсуліну.
  • Допомагає відновити мікрофлору організму після хвороби та прийому антибіотиків.
  • Чайний гриб у поєднанні з зеленим або чорним чаєм покращують роботу печінки.
  • Комбуча природний пробіотик та антиоксидант. Оцтова кислота, що утворюється в процесі бродіння, має бактерицидні властивості. У Японії та Китаї комбучу вживають при ангіні, захворюваннях порожнини рота та інших інфекційних захворюваннях.
  • Більше про користь комбучі читайте у нашій статті «Феномен комбучі».
  • А натуральний квас допомагає розщеплювати жири, балансує рівень води й солі в організмі. Вітаміни та кислоти, які виділяються під час бродіння напою, позитивно впливають на мікрофлору кишківника.

Яка комбуча+квас на смак?

  • Смак напою кисленький з легким післясмаком квасу, бульбашки легкі та приємні.

Як вживати?

  • Смакує охолодженою! Оскільки комбуча напій природнього бродіння, не рекомендуємо вживати її натщесерце, під час або одразу після їжі. Найкращий варіант через 1-2 години після їжі.
  • Комбуча + квас одночасно смачно та корисно. Напій втамовує спрагу, покращує апетит, має бактерицидні властивості.
Детальніше

Чого не варто?

  • Не варто вживати при індивідуальній непереносності .

Характеристики

Код товару
20
Країна виробництва
Україна
Жиры
0 г
білки
0 г
вуглеводи
12 г
Показати всі