Протеїн гарбузовий 58,4% Код/Артикул 20

Протеїн гарбузовий 58,4% Код/Артикул 20 від компанії greencard - фото 1
199 ₴
В наявності

Доставка

Детальніше про доставку

Оплата

Зверніть увагу!

Самолікування шкодить вашому здоров'ю. Перед покупкою препарату проконсультуйтеся з лікарем.

Інструкція (опис препарату), розміщена на даній сторінці, має інформаційний характер і призначена виключно для ознайомлювальних цілей. Лише лікар може прийняти рішення про призначення препарату, а також визначити дози та способи його застосування.

Зовнішній вигляд товару може відрізнятись від його зображення.

Компанія «greencard» не несе відповідальності за можливі негативні наслідки, що виникли внаслідок використання інформації, розміщеної на сайті.

Характеристики

Код товару
20
Країна виробництва
Україна
Жиры
9
білки
58,4 г
вуглеводи
19 г
Калорійність
386 ккал.

Опис

Отправка Новая Почта+Укрпочта. Оплата при получении/на карту/счет без НДС/онлайн на сайте.

Що таке протеїн гарбузовий?

  • Гарбузовий протеїн — це ізолят рослинного білка із меленого насіння гарбуза.
  • Містить вдвічі більше білка, ніж саме гарбузове насіння: на 100 г протеїну — 58,4 г білка.
  • Є джерелом вітаміну К, Омеги-3 та цинку. Таке поєднання вітамінів укріпить вашу серцево-судинну та імунну системи.
  • Вітамін А у гарбузовому насінні вповільнює процеси старіння та покращує стан шкіри і волосся.
  • Містить всі 8 незамінних для організму амінокислот.
  • Сприяє збереженню м'язової маси, тому гарбузовий протеїн ваш помічник у створенні фігури мрії:)
  • Не містить тваринних продуктів та лактози.

Як вживати протеїн гарбузовий?

  • Гарбузовий протеїн можна вживати як самостійну страву: розводити у воді, соці, молоці або інших напоях.
  • Смакує як доповнення до коктейлів, смузі, каш, соусів та інших не гарячих страв.
  • Рекомендуємо вживати 2 ст. л. протеїну в день.
  • Якщо ви інтенсивно займаєтесь спортом вживайте по 3 ст. л. тричі на день протягом місяця.
    Для отримання максимального ефекту приймайте за 30 хв. до тренування та 30 хв. після нього.

Чого не варто?

  • Вживати при індивідуальній непереносимості продукту.
  • Додавати до гарячих страв.