Чай Молочний Улун ( Оолонг ) Код/Артикул 20

Чай Молочний Улун ( Оолонг ) Код/Артикул 20

Чай Молочний Улун ( Оолонг ) Код/Артикул 20 від компанії greencard - фото 1
177 ₴
В наявності

Доставка

Детальніше про доставку

Оплата

Характеристики

Код товару
20
Країна виробництва
Китай
Жиры
5,1 г
білки
20,1 г
вуглеводи
4 г
Калорійність
140 ккал ( у сухому продукті)

Опис

Отправка Новая Почта+Укрпочта. Оплата при получении/на карту/счет без НДС/онлайн на сайте.

Чим особливий чай молочний Улун (оолонг)?

  • Молочний Улун — це ферментований чай, який зберігає у собі властивості зеленого і червоного чаїв.
  • На смак ніжний вершково-карамельний. Такого ви ще не куштували:)
  • Містить у великих кількостях:
    - вітаміни групи В — підтримують роботу нервової системи,
    - поліфеноли — сильні антиоксиданти, які попереджають онкозахворювання,
    - таніни — абсорбують і виводять токсичні речовини з ШКТ.
  • Молочний Улунг — джерело ефірних масел. Вони корисні для травлення: підвищують апетит і стимулюють виділення шлункового соку.
  • Містить теїн (чайний кофеїн), який заряджає організм енергією, підвищує настрій та працездатність. Але, на відміну від кофеїну, діє м'яко на нервову систему і не перезбуджує її.

Як правильно заварювати молочний улун (оолонг)?

  • Ніколи не заливайте чай окропом!
    Оптимальна температура води — 85 градусів. Краще використовувати бутильовану не мінеральну або гірську воду.
  • Щоб заварити чай: закип'ятіть воду і дайте окропу охолонути 5 хв. У заварник насипте 7-10 г улуну (1 ч.л.), залийте невеликою кількістю води та дайте настоятись. Тепер насолоджуйтесь вершковим смаком та ароматом ❤
  • Радимо пити улун без цукру і лимону. Можете смакувати його з нашими корисними смаколиками.
  • Дітям можна давати улун з 3 років. Але готовий напій повинен бути вдвічі слабшим.

Чого не варто?

  • Вживати на голодний шлунок.
  • Не можна залишати воду в чайнику, якщо збираєтеся заварити улун повторно.

Детальніше

  • Улун Ча в перекладі 'чай чорного дракона'.
  • Також молочний улун (оолонг) називають блакитним чаєм.
  • Технологія виробництва улуну — одна з найскладніших у світі.