Шрот з насіння хемп Код/Артикул 20

Шрот з насіння хемп Код/Артикул 20 від компанії greencard - фото 1
86 ₴
В наявності

Доставка

Детальніше про доставку

Оплата

Зверніть увагу!

Самолікування шкодить вашому здоров'ю. Перед покупкою препарату проконсультуйтеся з лікарем.

Інструкція (опис препарату), розміщена на даній сторінці, має інформаційний характер і призначена виключно для ознайомлювальних цілей. Лише лікар може прийняти рішення про призначення препарату, а також визначити дози та способи його застосування.

Зовнішній вигляд товару може відрізнятись від його зображення.

Компанія «greencard» не несе відповідальності за можливі негативні наслідки, що виникли внаслідок використання інформації, розміщеної на сайті.

Характеристики

Код товару
20
Країна виробництва
Україна
Жиры
7,9 г
білки
30 г
вуглеводи
24,7 г
Калорійність
290 ккал.

Опис

Отправка Новая Почта+Укрпочта. Оплата при получении/на карту/счет без НДС/онлайн на сайте.

Чим особливий шрот з насіння хемп?

  • Шрот (клітковина, макуха) — це залишки насіння олійних культур після вилучення з них олії методом холодного тиснення та пресування.
  • Не проходить термічної обробки, тому зберігає усі корисні властивості.
  • Не містить психоактивних компонентів.
  • Шрот з насіння коноплі містить
  • 49% жирних кислот Омега 3 і 6 — підтримують роботу серцево-судинної та гормональної системи,
  • 30% рослинного білка (всі 20 амінокислот) — будівельний матеріал наших м'язів та імунітету.
  • Джерело вітаміну Е, який має антиоксидантні властивості й оберігає нашу молодість та красу.
  • Також містить вітаміни групи В, кальцій, магній, фосфор та калій та амінокислоти.
  • Має ніжний горіховий смак.

Як використовувати шрот конопляний?

  • Додавайте в каші, салати, смузі, супчики. Ви будете здивовані настільки це смачно :)
  • Використовуйте для приготування млинців, випічки, хліба та запіканок. Разом із нашими веганськими сумішами для випічки.
  • Для профілактики радимо вживати так: 1-2 ст. л. шроту розведіть у невеликій кількості води, соку чи кефіру. Приймайте 3 рази на добу за 20 хв до прийому їжі. Курс вживання — 3-4 тижні.

Чого не варто?

  • Вживати при індивідуальній непереносимості продукту.