Профілактичний трав'яний збір №16 "Від болю в горлі" Код/Артикул 20
Профілактичний трав'яний збір №16 "Від болю в горлі" Код/Артикул 20
181 ₴
В наявності
Доставка
Детальніше про доставку
Оплата
Характеристики
Код товару
20
Країна виробництва
Україна
Опис
Отправка Новая Почта+Укрпочта. Оплата при получении/на карту/счет без НДС/онлайн на сайте.
- найбільш частими збудниками є бактерії: бета-гемолітичний стрептокок і стафілокок,
- печіння і дряпання в горлі
- підвищена чутливість до компонентів збору,
- білий цукор
- продукти багаті на вітамін С: шипшина, солодкий перець, ківі, усі цитрусові.
- корисні жири: насіння (льон, чіа, соняшник, конопля, гарбуз), горіхи (фундук, мигдаль, бразильський горіх, кедрові, фісташки та ін).
1. Для чого цей збір?
Цей комплекс трав стане помічником при болю в горлі або як додаток до лікування ангіни і фарингіту.
2. Чому болить горло:
- найбільш частими збудниками є бактерії: бета-гемолітичний стрептокок і стафілокок,
- або вірусні збудники: герпес, вірус Епштейн-Барра, цитомегаловірус, аденовірус та інші.
3. Як розпізнати захворювання:
- печіння і дряпання в горлі
- відчуття сухості в горлі
- збільшення лімфовузлів в районі шиї і болючість при пальпації
- біль в горлі під час ковтання і розмови
- біль може віддаватися у вуха і по всій голові
- можливе підвищення температури тіла
- порушення загального стану, слабкість, озноб нудота, блювота.
4. Як працює збір?
Кожна з трав має свою властивість. Більшість з них виконують: антисептичну, спазмолітичну і протизапальну дію.
Шавлія має антисептичні властивості, обумовлені рослинним антибіотиком сальвіном. Він затримує розмноження стафілококу, інактивує його та пригнічує властивості бактерій. А завдяки дубильним речовинам, флавоноїдним сполукам та вітаміну Р, шавлія має протизапальну функцію.
Звіробій — має протизапальний та бактеріостатичний ефект, полегшує біль у горлі, підвищує імунітет. Така дія можлива завдяки: дубильним речовинам, флаваноїдам, сапонінам, ефірній олії, смолистим речовинам, каротину і аскорбіновій кислоті.
5. Як приготувати?
1 ст.л збору залити 500 мл окропу. Настояти 10-15хв.
6. Як довго вживати?
Курс розрахований на 5-7 днів, до повного одужання — за цей час зменшиться біль у горлі, пройде відчуття сухості та покращиться загальний стан організму.
Тривалість застосування залежить також від тривалості проявів симптомів.
7. Скільки вживати?
Діткам і дорослим — полоскати горло 1/4 частиною розчину 3-4 рази на день.
На початку курсу рекомендуємо перевірити індивідуальну чутливість до складових збору. Почніть полоскати горло двічі меншими дозами. Якщо протягом 3 днів не виникає алергічних проявів, можна збільшити кількість до запропонованої норми.
8. Протипокази:
- підвищена чутливість до компонентів збору,
- дитячий вік (до 4-х років).
9. Рекомендації:
Щоб запобігти болю в горлі і швидше одужати важливо укріплювати імунітет. Це допоможе організму боротися із вірусами та бактеріями.
Пам'ятайте, слабкий імунітет — це наслідок слабкого травлення.
Здоровий кишківник допомагає організму боротись зі шкідливими мікробами та попередити їх розмноження.
Що погіршує нашу мікрофлору:
- білий цукор
- біле борошно (пшеничне першого і вищого гатунку)
- дріжджі
- смажена і жирна їжа
- молочні продукти у великій кількості
- рафіновані продукти
- алкоголь
Їжа, яка підтримує імунітет:
- продукти багаті на вітамін С: шипшина, солодкий перець, ківі, усі цитрусові.
- овочі і фрукти: особливо солодкий перець, батат, морква, гарбуз, абрикоси, апельсини — багаті на каротиноїди.
- сезонні ягоди
- корисні жири: насіння (льон, чіа, соняшник, конопля, гарбуз), горіхи (фундук, мигдаль, бразильський горіх, кедрові, фісташки та ін).
- ферментовані продукти: кімчі, темпе, квашена капуста, натуральні йогурти.
- спеції: часник, імбир, куркума, каєнський перець, розмарин, мускатний горіх — додавайте кожного дня в улюблені страви.
- вода! — вживайте мінімум 30-40 мл/кг нормальної маси тіла на добу.
Дивіться також
Покупцям
Умови повернення та обмінуУмови гарантії