Соя Код/Артикул 20
146 ₴
В наявності
Доставка
Детальніше про доставку
Оплата
Характеристики
Код товару
20
Країна виробництва
Україна
Опис
Отправка Новая Почта+Укрпочта. Оплата при получении/на карту/счет без НДС/онлайн на сайте.
Про глютен
- Соя є безглютеновою.
- Та через те, що зберігається на одному складі з іншими продуктами, може містити сліди глютену.
- Нашу сою можна спокійно вживати людям, що обмежують глютен або мають легкий ступінь непереносимості. Якщо ж у вас діагностована целіакія, будьте обережними.
Чому соя така корисна?
- Соя — це рослинний бобовий продукт.
- Містить:
- близько 50% повноцінного білка,
- залізо (16 мг у 100 г продукту) при добовій потребі 12-25 мг,
- кальцій (348 мг у 100 г продукту) при добовій потребі 1000 мг,
- калій (1607 мг/100 г) при добовій потребі 2500-3500 мг. - Багата на вітаміни групи В (В1 - 0,94 мг , В2 - 0,22 мг , В3 - 9,7 мг , В5 - 1,75 мг , В6 - 0,85 мг, В7 - 60 мкг, В9 - 200 мкг).
- Містить ізофлавони — речовини, які регулюють вироблення гормону естрогену і попереджають розвиток остеопорозу.
- Соя — це той вид бобових, який легко засвоюється організмом і не викликає здуття, тому куштуйте із задоволенням:)
Як вживати сою?
- Перед тим як варити сою замочіть її на 10-12 годин. Після цього промийте і варіть близько 1-1,5 години.
Пам'ятайте — після замочування соя збільшиться в 2-3 рази.
- Готуйте із сої молоко, сир (тофу), соєве м'ясо та пюре.
- Завдяки нейтральному смаку — це чудове доповнення до будь-якої страви.
- Якщо ви дотримуєтеся посту, зверніть увагу на сою — це рослинний продукт, який замінить м’ясо і молоко.
- Щоб дізнатися більше способів приготування — зазирніть у вкладку РЕЦЕПТИ.
- Порада від нас: вживайте бобові разом зі свіжими овочами та зеленню. Вони містять багато вітаміну С, який допомагає бобовим засвоюватися краще.
Чого не варто?
- Вживати при індивідуальній непереносимості продукту,
- При захворюваннях ендокринної системи та під час вагітності рекомендуємо проконсультуватися з лікарем.
Покупцям
Умови повернення та обмінуУмови гарантії