Кекс веганський апельсиновий (суміш для випікання) Код/Артикул 20

Кекс веганський апельсиновий (суміш для випікання) Код/Артикул 20

Кекс веганський апельсиновий (суміш для випікання) Код/Артикул 20 від компанії greencard - фото 1
172 ₴
В наявності

Доставка

Детальніше про доставку

Оплата

Характеристики

Код товару
20
Жиры
1 г
білки
7.3 г
вуглеводи
73.3 г
Калорійність
334 Ккал.

Опис

Отправка Новая Почта+Укрпочта. Оплата при получении/на карту/счет без НДС/онлайн на сайте.

Чим особлива суміш для випікання апельсинового веган кексу?

  • Це збалансована суміш для легкого та швидкого приготування веганського апельсинового кексу.
  • Без білого цукру, яєць та лактози.
  • В основі суміші – цільнозернове пшеничне та рисове борошно, крохмалю тапіоки.
  • Замість рафінованого цукру використали тростинний з нижчим глікемічним індексом.
  • Приготування кексу займе у вас 5 хвилин – відкрили пачку, залили водою, додали кокосову олію, за бажанням сухофрукти й відправили в духовку.
  • Чекаєте гостей, але нема часу готувати? Суміш для випічки рятує :)
  • Хочете смачненьке на сніданок, але лінь довго готувати? Ви знаєте, що робити :)

Який кекс на смак?

  • Кекс виходить досить легким, не збитим, в міру солодким.
  • Якщо любите шоколадні смаки, вам точно треба спробувати суміш для приготування шоколадного веган кексу ,)

Як використовувати суміш для випічки?

Приготуйте додатково:

  • форма для випічки діаметром 11 см (або формочки для кексів),
  • кокосова розтоплена олія – 20 г,
  • апельсин – 1 шт (цедра та сік),
  • вода – 90 г,
  • за бажанням: сухофрукти, мак – 80 г (або більше для більш солодкого смаку).

Приготування:

  1. Змішайте всі інгредієнти. Тісто за консистенцією має бути схожим на досить густу кашу. Готове тісто буде трохи липнути до рук.
  2. Змастіть форму олійкою.
  3. Випікайте 60-80 хв при температурі 180 градусів. Якщо кекс буде швидко підніматися, зменште температуру до 160 градусів.
  4. За бажанням, зробіть зверху невеликі розрізи та налийте туди невелику кількість апельсинового соку. Це зробить кекс більш апельсиновим на смак і зробить тісто вологішим.
  5. Можна прикрасити зверху сухими апельсинами, корицею та бодяном (такий мікс зібраний у нашому
  6. Можна прикрасити зверху сухими апельсинами, корицею та бодяном (такий мікс зібраний у нашому наборі для глінтвейну), мигдалевими пластівцями, полийте згущеним кокосовим молоком або зробіть іншу поливку з рецептів нижче.

Як зробити веганську поливку на кекс


  1. З кокосових вершків та кокосового сухого молока. Змішайте кокосові вершки з нашим сухим кокосовим молоком до густішої консистенції. Сухе молоко підсолодить вершки. Можна ще додати кокосову стружку, якщо сподобається вигляд такої верхівки чи еритрол для солодкості.
  2. З кокосової пасти. Розтопіть пасту та полийте. Поставте в холодильник, а тоді полийте ще раз, тоді верхівка кексу стане білішою. Паста має солодкуватий смак.
  3. Білим чи чорним шоколадом. Чорний шоколад: Розтопіть терте какао і додайте сироп агави чи сироп топінамбура. Білий шоколад: Розтопіть масло какао і додайте сироп для солодкавості, також можна сухе кокосове молоко для молочності.

Детальніше

Чого не варто?

  • Вживати при індивідуальній непереносності складових продукту.