Кекс веганський апельсиновий (суміш для випікання) Код/Артикул 20
Кекс веганський апельсиновий (суміш для випікання) Код/Артикул 20
172 ₴
В наявності
Доставка
Детальніше про доставку
Оплата
Характеристики
Код товару
20
Жиры
1 г
білки
7.3 г
вуглеводи
73.3 г
Калорійність
334 Ккал.
Опис
Отправка Новая Почта+Укрпочта. Оплата при получении/на карту/счет без НДС/онлайн на сайте.
Чим особлива суміш для випікання апельсинового веган кексу?
- Це збалансована суміш для легкого та швидкого приготування веганського апельсинового кексу.
- Без білого цукру, яєць та лактози.
- В основі суміші – цільнозернове пшеничне та рисове борошно, крохмалю тапіоки.
- Замість рафінованого цукру використали тростинний з нижчим глікемічним індексом.
- Приготування кексу займе у вас 5 хвилин – відкрили пачку, залили водою, додали кокосову олію, за бажанням сухофрукти й відправили в духовку.
- Чекаєте гостей, але нема часу готувати? Суміш для випічки рятує :)
- Хочете смачненьке на сніданок, але лінь довго готувати? Ви знаєте, що робити :)
Який кекс на смак?
- Кекс виходить досить легким, не збитим, в міру солодким.
- Якщо любите шоколадні смаки, вам точно треба спробувати суміш для приготування шоколадного веган кексу ,)
Як використовувати суміш для випічки?
Приготуйте додатково:
- форма для випічки діаметром 11 см (або формочки для кексів),
- кокосова розтоплена олія – 20 г,
- апельсин – 1 шт (цедра та сік),
- вода – 90 г,
- за бажанням: сухофрукти, мак – 80 г (або більше для більш солодкого смаку).
Приготування:
- Змішайте всі інгредієнти. Тісто за консистенцією має бути схожим на досить густу кашу. Готове тісто буде трохи липнути до рук.
- Змастіть форму олійкою.
- Випікайте 60-80 хв при температурі 180 градусів. Якщо кекс буде швидко підніматися, зменште температуру до 160 градусів.
- За бажанням, зробіть зверху невеликі розрізи та налийте туди невелику кількість апельсинового соку. Це зробить кекс більш апельсиновим на смак і зробить тісто вологішим.
- Можна прикрасити зверху сухими апельсинами, корицею та бодяном (такий мікс зібраний у нашому
- Можна прикрасити зверху сухими апельсинами, корицею та бодяном (такий мікс зібраний у нашому наборі для глінтвейну), мигдалевими пластівцями, полийте згущеним кокосовим молоком або зробіть іншу поливку з рецептів нижче.
Як зробити веганську поливку на кекс
- З кокосових вершків та кокосового сухого молока. Змішайте кокосові вершки з нашим сухим кокосовим молоком до густішої консистенції. Сухе молоко підсолодить вершки. Можна ще додати кокосову стружку, якщо сподобається вигляд такої верхівки чи еритрол для солодкості.
- З кокосової пасти. Розтопіть пасту та полийте. Поставте в холодильник, а тоді полийте ще раз, тоді верхівка кексу стане білішою. Паста має солодкуватий смак.
- Білим чи чорним шоколадом. Чорний шоколад: Розтопіть терте какао і додайте сироп агави чи сироп топінамбура. Білий шоколад: Розтопіть масло какао і додайте сироп для солодкавості, також можна сухе кокосове молоко для молочності.
Дивіться також
Покупцям
Умови повернення та обмінуУмови гарантії