Тофу класичний м'який Код/Артикул 20

Тофу класичний м'який Код/Артикул 20 від компанії greencard - фото 1
146 ₴
В наявності

Доставка

Детальніше про доставку

Оплата

Характеристики

Код товару
20
Країна виробництва
Україна
Жиры
5 г
білки
8 г
вуглеводи
2 г
Калорійність
80 ккал.

Опис

Отправка Новая Почта+Укрпочта. Оплата при получении/на карту/счет без НДС/онлайн на сайте.

Чим особливий тофу класичний м'який від Смак Життя?

  • Тофу — спресований продукт із соєвих бобів.
  • Незамінний елемент здорового харчування. У тофу високий вміст білка при низькій калорійності. У 100 г продукту: 8 г білка, 5 г жирів, 2 г вуглеводів.
  • Тофу ще називають соєвим сиром. При переході на рослинне харчування особливо складно відмовитися від сирів через казеїн у складі, який викликає залежність. Тофу — справжній порятунок для любителів сиру, адже за технологією створення, виглядом та структурою він нагадує звичайний сир.
  • Проте, тофу — це основа і його потрібно готувати та надавати смак, який подобається. Нижче ми залишимо рецепти та ідеї, що можна готувати.
  • На відміну від звичайного сиру, білок із тофу легко засвоюється, не містить тваринного молочного жиру, який є джерелом поганого холестерину.

Чим корисний тофу класичний м'який?

  • Знижує рівень холестерину завдяки біологічно активним речовинам у складі,
  • Підвищує рівень гемоглобіну завдяки високому вмісту заліза,
  • Зміцнює опорно-руховий апарат завдяки високому вмісту білку,
  • Покращує роботу печінки завдяки фітоестрогенам,
  • Позитивно впливає на серцево-судинну та нервову системи,
  • Знижує ризик виникнення каменів у жовчному та нирках,
  • У всьому важлива міра, з тофу також. Фітогормони у складі тофу при надмірному споживанні мають негативний вплив на ендокринну систему. Тому, рекомендуємо вживати не більше 50 г тофу на день.

Який на смак тофу класичний м'який?

  • По консистенції дуже ніжний та м'який. Смак тофу нейтральний. Він добре вбирає смаки й аромати інших продуктів та спецій, тому з ним класно експериментувати.

В асортименті Смак Життя є тофу чотирьох смаків:

  • класичне,
  • з грибами,
  • з базиліком,
  • з кропом та часником.
Детальніше

Як зберігати тофу?

  • Найкраще зберігати тофу у контейнері з водою в холодильнику. Воду краще змінювати щодня. Також тофу можна заморозити.

Що приготувати з тофу?

  • Через нейтральність смаку тофу – універсальний продукт. Його можна використовувати для закусок, основних страв та десертів.
  • Тофу можна: запікати, робити з ним бутерброди, смажити з овочами та крупами, додавати в салати замість яєць. Тофу часто використовують для випічки, сирників, чізкейків, мафінів і т.д.