Мокрий хліб пшеничний цільнозерновий Код/Артикул 20
Мокрий хліб пшеничний цільнозерновий Код/Артикул 20
178 ₴
В наявності
Доставка
Детальніше про доставку
Оплата
Характеристики
Код товару
20
Країна виробництва
Україна
Жиры
4 г
білки
12 г
вуглеводи
59 г
Калорійність
326 ккал
Опис
Отправка Новая Почта+Укрпочта. Оплата при получении/на карту/счет без НДС/онлайн на сайте.
Чим особливий Мокрий хліб цільнозерновий ?
- Це пастеризований хліб довгого терміну зберігання.
- Без дріжджів, цукру, лактози та консервантів.
- В основі хліба – цільне пшеничне зерно, що є джерелом клітковини. Звідси — покращення травлення та насичення організму енергією.
- Ми випікаємо хліб 20 годин при низьких температурах. Завдяки цьому всі корисні речовини зернових зберігаються, а смак та аромат виходить насиченим та глибоким.
- Замість дріжджів ми використовуємо живу закваску.
- Завдяки пастеризації та вакуумному упакуванню хліб зберігається 6 місяців.
- В одній упаковці — 6 скибочок хліба.
- Наш хлібчик дуже ситний, смачний і не схожий на жодний хліб, що ви пробували до цього.
- Ідеальна основа для ваших корисних сніданків та перекусів. Використовуйте як звичайний хліб.
- Також рекомендуємо спробувати житній цільнозерновий пастеризований хлібчик ,)
Чому цільнозернове борошно краще за біле пшеничне?
- Цільнозернове борошно виготовляється з цільного зерна та містить висівки, які служать «щіткою» для кишківника та допомагають виводити токсини. При виробництві білого борошна видаляють частину оболонки та зародка, а разом із ними зникають і корисні речовини.
- Саме тому цільнозернове борошно має багатший хімічний склад, а саме містить клітковину, калій, магній, кальцій, фосфор, натрій, йод, мідь, цинк, залізо, а також вітаміни – Р, РР, Е, H, A, вітаміни групи В і бета-каротин.
Чого не варто?
- Не варто вживати при індивідуальній непереносимості продукту.
Дивіться також
Покупцям
Умови повернення та обмінуУмови гарантії