Батончик Горіхова карамель Код/Артикул 20

Батончик Горіхова карамель Код/Артикул 20 від компанії greencard - фото 1
257 ₴
В наявності

Доставка

Детальніше про доставку

Оплата

Характеристики

Код товару
20
Країна виробництва
Україна
Жиры
25 г
білки
14 г
вуглеводи
39 г
Калорійність
465 кКал.

Опис

Отправка Новая Почта+Укрпочта. Оплата при получении/на карту/счет без НДС/онлайн на сайте.

Чим особливий батончик «Горіхова карамель»?

  • Це арахісово-кокосовий батончик покритий чорним шоколадом.
  • Не містить білого цукру, трансжирів та різних Е-шок. Наші кондитери використали лише натуральні інгредієнти, а цукор замінили медом.
  • Горіховий батончик досить калорійний, але містить багато повільних вуглеводів та ненасичених жирів. Таке поєднання надовго насить вас.
  • Арахіс джерело вітамінів A, Д, Е та фолієвої кислоти, яка відновлює клітини організму.
  • Любите магазинний Снікерс, але дотримуєтесь здорового харчування? Ми створили корисну альтернативу можна куштувати із задоволенням та без шкоди для організму❤

Чому солодощі мають бути без цукру?

  • Рафінований цукор може і смачний, проте:
    - може викликати набряки, дисбактеріози, висипання та проблеми зі шкірою,
    - підвищений апетит, харчову залежність, запалення в організмі, гормональні порушення та навіть нервові розлади...
    - призводить до стрибків цукру та інсуліну в крові, що є причиною зайвої ваги, порушень вуглеводного обміну та цукрового діабету,
    - цукор знижує засвоєння білків, зокрема колагену, а це викликає передчасне старіння і ранню появу зморшок,
    - цукор – пожива для грибків... список можна довго продовжувати
  • Та добрі новини в тому, що солодощі МОЖУТЬ бути без цукру.
  • Ми любимо солодке, проте вважаємо, що причин відмовитись від цукру досить багато. Саме тому створюємо смаколики, які його не містять. Вони і смачні, і не приносять шкоди організму.
  • Солодощі без цукру можна навіть діткам.
  • Ми дбаємо про здоров'я клієнтів та радимо лише найкраще. Тому впевнені, без цукру точно корисніше, ніж з ним! :)

Чого не варто?

  • Вживати при індивідуальній непереносимості продукту.