Гречка змажена Код/Артикул 20
Гречка змажена Код/Артикул 20
166 ₴
В наявності
Доставка
Детальніше про доставку
Оплата
Характеристики
Код товару
20
Країна виробництва
Україна
Жиры
3,3 г
білки
12,7 г
вуглеводи
62,1 г
Калорійність
313 ккал.
Опис
Отправка Новая Почта+Укрпочта. Оплата при получении/на карту/счет без НДС/онлайн на сайте.
Про глютен
- Гречка смажена є безглютеновою.
- Та через те, що зберігається на одному складі з іншими продуктами, може містити сліди глютену.
- Цю гречку можна спокійно вживати людям, що обмежують глютен або мають легкий ступінь непереносимості. Якщо ж у вас діагностована целіакія, будьте обережними.
Чим особлива гречка смажена?
- Джерело всіх 8 незамінних для організму амінокислот. Саме тому гречка — супер цінний продукт для вегетаріанців.
- Містить у 3 рази більше мікроелементів, ніж всі інші злакові. Зокрема, такі мінерали:
- кремній (81 мг) — стимулює функції імунітету,
- кальцій і фосфор (310 мг) — укріплюють кісткову тканину,
- калій (380 мг) — покращує роботу серця,
- магній (231 мг) — природний антидепресант та підтримує нервову систему,
- мідь (660 мкг) — бере участь в утворенні колагену. - Гречка багата на клітковину, яка покращує перистальтику кишківника та дає довге відчуття ситості.
Як вживати гречку смажену?
- Гречка — чудовий варіант сніданку. Смакуйте на рослинному молоці, а для більшої ситості та різноманітності додавайте горішки або сухофрукти.
- Радимо спробувати такий спосіб приготування гречаної каші: просто залийте порцію крупи гарячою водою та залиште на ніч. Зранку у вас буде готовий корисний сніданок.
- Використовуйте як гарнір до риби чи морепродуктів. Поєднуйте з овочами та фруктами.
- Із гречаної крупи можна готувати гречаники, запіканки та котлетки.
Чого не варто?
- Вживати при індивідуальній непереносимості продукту.
Дивіться також
Покупцям
Умови повернення та обмінуУмови гарантії