Інулін з цикорію Код/Артикул 20

Інулін з цикорію Код/Артикул 20 від компанії greencard - фото 1
332 ₴
В наявності

Доставка

Детальніше про доставку

Оплата

Характеристики

Код товару
20
Країна виробництва
Бельгія
Жиры
0 г
білки
0 г
вуглеводи
39 г
Калорійність
156 ккал

Опис

Отправка Новая Почта+Укрпочта. Оплата при получении/на карту/счет без НДС/онлайн на сайте.

Що таке інулін із цикорію?

  • Інулін — це вуглевод, який рослина використовує як свого роду запас енергії.
  • Його видобувають з коріння та бульби рослин цикорію, топінамбура, кульбаби та агави.
  • Завдяки методу холодного віджиму зберігаються всі корисні властивості інуліну.
  • Інулін отримується шляхом гідролізу. Завдяки цьому процесу інулін збагачується природною сахарозою, глюкозою та фруктозою.
  • Хоча інулін і не є заміною інсуліну, проте він сприяє зниженню рівня цукру в крові.
  • Інулін можна використовувати як підсолоджувач та пробіотик, загусник для супів та соусів, для випічки.
  • Має найнижчий глікемічний індекс серед інших підсолоджувачів – 1. А отже не викликає стрибків інсуліну в крові.
  • Якщо порівнювати з іншими підсолоджувачами, інулін менш солодкий, проте ніжний на смак.
  • Має дрібну пудрову фракцію.

У чому сила інуліну з цикорію?

  • З погляду засвоєння організмом інулін належить до групи пребіотиків.
  • Організм не засвоює інулін у верхніх частинах травної системи. Але він служить стимулом для розвитку корисної мікрофлори в товстому кишківнику.
  • Інулін виводить з організму радіонукліди та важкі метали.
  • Сприяє зростанню кісткової тканини. Запобігає захворюванню кісток, оскільки поліпшує засвоєння кальцію.
  • Дослідження показали, що тривале вживання інуліну протягом року збільшує щільність кісток на понад 25%.
  • Інулін сприяє зміцненню імунної системи. Він поліпшує стан лімфоїдної тканини, яка складає чверть клітин слизової оболонки кишківника. Це позитивно впливає на опірність бронхіального дерева, сечоводів та слизових оболонок шлунково-кишкового тракту.
  • Також інулін корисно впливає на печінку. Особливо в поєднанні з лікарською терапією при лікуванні гепатитів В і С, підсилюючи ефективність.

Як вживати інулін?

  • Натуральний пробіотик: Розчиніть 1 ч.л. інуліні у воді (або соку, кисломолочних чи інших напоях) кімнатної температури. Приймайте розчин 1-2 р/день під час їжі.
  • Додавайте в каву чи чай замість цукру.
  • Використовуйте для загущення супу чи соусу.
  • Додавайте до випічки. Завдяки інуліну хліб залишатиметься свіжим довше, а печиво буде хрусткішим.
  • Використовуйте як стабілізатор для домашнього майонезу.

Чого не варто?

  • Не варто вживати при індивідуальній непереносності продукту.
  • Перевищувати добову норму – 20 г інуліну на день.