Інулін з цикорію Код/Артикул 20
Інулін з цикорію Код/Артикул 20
332 ₴
В наявності
Доставка
Детальніше про доставку
Оплата
Характеристики
Код товару
20
Країна виробництва
Бельгія
Жиры
0 г
білки
0 г
вуглеводи
39 г
Калорійність
156 ккал
Опис
Отправка Новая Почта+Укрпочта. Оплата при получении/на карту/счет без НДС/онлайн на сайте.
Що таке інулін із цикорію?
- Інулін — це вуглевод, який рослина використовує як свого роду запас енергії.
- Його видобувають з коріння та бульби рослин цикорію, топінамбура, кульбаби та агави.
- Завдяки методу холодного віджиму зберігаються всі корисні властивості інуліну.
- Інулін отримується шляхом гідролізу. Завдяки цьому процесу інулін збагачується природною сахарозою, глюкозою та фруктозою.
- Хоча інулін і не є заміною інсуліну, проте він сприяє зниженню рівня цукру в крові.
- Інулін можна використовувати як підсолоджувач та пробіотик, загусник для супів та соусів, для випічки.
- Має найнижчий глікемічний індекс серед інших підсолоджувачів – 1. А отже не викликає стрибків інсуліну в крові.
- Якщо порівнювати з іншими підсолоджувачами, інулін менш солодкий, проте ніжний на смак.
- Має дрібну пудрову фракцію.
У чому сила інуліну з цикорію?
- З погляду засвоєння організмом інулін належить до групи пребіотиків.
- Організм не засвоює інулін у верхніх частинах травної системи. Але він служить стимулом для розвитку корисної мікрофлори в товстому кишківнику.
- Інулін виводить з організму радіонукліди та важкі метали.
- Сприяє зростанню кісткової тканини. Запобігає захворюванню кісток, оскільки поліпшує засвоєння кальцію.
- Дослідження показали, що тривале вживання інуліну протягом року збільшує щільність кісток на понад 25%.
- Інулін сприяє зміцненню імунної системи. Він поліпшує стан лімфоїдної тканини, яка складає чверть клітин слизової оболонки кишківника. Це позитивно впливає на опірність бронхіального дерева, сечоводів та слизових оболонок шлунково-кишкового тракту.
- Також інулін корисно впливає на печінку. Особливо в поєднанні з лікарською терапією при лікуванні гепатитів В і С, підсилюючи ефективність.
Як вживати інулін?
- Натуральний пробіотик: Розчиніть 1 ч.л. інуліні у воді (або соку, кисломолочних чи інших напоях) кімнатної температури. Приймайте розчин 1-2 р/день під час їжі.
- Додавайте в каву чи чай замість цукру.
- Використовуйте для загущення супу чи соусу.
- Додавайте до випічки. Завдяки інуліну хліб залишатиметься свіжим довше, а печиво буде хрусткішим.
- Використовуйте як стабілізатор для домашнього майонезу.
Чого не варто?
- Не варто вживати при індивідуальній непереносності продукту.
- Перевищувати добову норму – 20 г інуліну на день.
Дивіться також
Покупцям
Умови повернення та обмінуУмови гарантії