Рис Басматі золотий (пропарений) Код/Артикул 20
Рис Басматі золотий (пропарений) Код/Артикул 20
238 ₴
В наявності
Доставка
Детальніше про доставку
Оплата
Характеристики
Код товару
20
Країна виробництва
Індія
Опис
Отправка Новая Почта+Укрпочта. Оплата при получении/на карту/счет без НДС/онлайн на сайте.
Про глютен
- Рис басматі золотий є безглютеновим.
- Та через те, що зберігається на одному складі з іншими продуктами, може містити сліди глютену.
- Такий рис можна спокійно вживати людям, що обмежують глютен або мають легкий ступінь непереносимості. Якщо ж у вас діагностована целіакія, будьте обережними.
Чим особливий рис Басматі золотий (пропарений)?
- Басматі — це різновид індійського рису з тонкими довгими зернами.
- Завдяки обробці під паром рис:
- зберігає усі корисні властивості,
- легше засвоюється організмом,
- зберігає розчипчасту структуру після приготування. - Екологічно чистий продукт — не накопичує солі важких металів та інші хімічні сполуки.
- Має низький глікемічний індекс — 45, а тому повільно піднімає рівень глюкози в крові та дає тривалу ситість.
- За вмістом амінокислот займає перше місце серед усіх сортів рису.
- Містить вітаміни групи В, які зміцнюють центральну нервову систему. Особливо багатий на В3 (2,1 мг) — знижує рівень холестерину в крові.
- Джерело таких мікроелементів: калій (77 мг), фосфор (71 мг), магній (23 мг), кальцій (11 мг). Завдяки багатому складу регулярне вживання рису — профілактика дефіцитів в організмі.
Як вживати рис Басматі золотий (пропарений)?
- Рис Басматі легкий у приготуванні. Записуйте рецепт :)
Беремо 1 частину рису та 2 частини киплячої підсоленої води, проварюємо на маленькому вогні 15-20 хв без кришки. Знімаємо рис з вогню, накриваємо кришкою та даємо йому настоятись ще 20 хвилин. Ароматний рис готовий!
Пам'ятайте: після приготування рис збільшиться в об'ємі в 3 рази.
- Чудовий гарнір до риби або морепродуктів. Можна поєднувати із овочами, грибами та прянощами.
- Готуйте як самостійну страву або додавайте до супів.
- Саме пропарений Басматі ідеально підходить для приготування плову. Він не розварюється, а зберігає форму та розсипчасту структуру.
Чого не варто?
- Вживати при індивідуальній непереносимості продукту.
Дивіться також
Покупцям
Умови повернення та обмінуУмови гарантії