Рис Басматі золотий (пропарений) Код/Артикул 20

Рис Басматі золотий (пропарений) Код/Артикул 20 від компанії greencard - фото 1
238 ₴
В наявності

Доставка

Детальніше про доставку

Оплата

Характеристики

Код товару
20
Країна виробництва
Індія

Опис

Отправка Новая Почта+Укрпочта. Оплата при получении/на карту/счет без НДС/онлайн на сайте.

Про глютен

  • Рис басматі золотий є безглютеновим.
  • Та через те, що зберігається на одному складі з іншими продуктами, може містити сліди глютену.
  • Такий рис можна спокійно вживати людям, що обмежують глютен або мають легкий ступінь непереносимості. Якщо ж у вас діагностована целіакія, будьте обережними.

Чим особливий рис Басматі золотий (пропарений)?

  • Басматі — це різновид індійського рису з тонкими довгими зернами.
  • Завдяки обробці під паром рис:
    - зберігає усі корисні властивості,
    - легше засвоюється організмом,
    - зберігає розчипчасту структуру після приготування.
  • Екологічно чистий продукт — не накопичує солі важких металів та інші хімічні сполуки.
  • Має низький глікемічний індекс — 45, а тому повільно піднімає рівень глюкози в крові та дає тривалу ситість.
  • За вмістом амінокислот займає перше місце серед усіх сортів рису.
  • Містить вітаміни групи В, які зміцнюють центральну нервову систему. Особливо багатий на В3 (2,1 мг) — знижує рівень холестерину в крові.
  • Джерело таких мікроелементів: калій (77 мг), фосфор (71 мг), магній (23 мг), кальцій (11 мг). Завдяки багатому складу регулярне вживання рису — профілактика дефіцитів в організмі.

Як вживати рис Басматі золотий (пропарений)?

  • Рис Басматі легкий у приготуванні. Записуйте рецепт :)
    Беремо 1 частину рису та 2 частини киплячої підсоленої води, проварюємо на маленькому вогні 15-20 хв без кришки. Знімаємо рис з вогню, накриваємо кришкою та даємо йому настоятись ще 20 хвилин. Ароматний рис готовий!
    Пам'ятайте: після приготування рис збільшиться в об'ємі в 3 рази.
  • Чудовий гарнір до риби або морепродуктів. Можна поєднувати із овочами, грибами та прянощами.
  • Готуйте як самостійну страву або додавайте до супів.
  • Саме пропарений Басматі ідеально підходить для приготування плову. Він не розварюється, а зберігає форму та розсипчасту структуру.

Чого не варто?

  • Вживати при індивідуальній непереносимості продукту.