Рис бурий нешліфований Код/Артикул 20

Рис бурий нешліфований Код/Артикул 20 від компанії greencard - фото 1
291 ₴
В наявності

Доставка

Детальніше про доставку

Оплата

Характеристики

Код товару
20
Країна виробництва
Аргентина

Опис

Отправка Новая Почта+Укрпочта. Оплата при получении/на карту/счет без НДС/онлайн на сайте.

Про глютен

  • Рис бурий є безглютеновим.
  • Та через те, що зберігається на одному складі з іншими продуктами, може містити сліди глютену.
  • Такий рис можна спокійно вживати людям, що обмежують глютен або мають легкий ступінь непереносимості. Якщо ж у вас діагностована целіакія, будьте обережними.

Чим особливий рис бурий (нешліфований)?

  • Бурий нешліфований рис не піддається обробці, а тому зберігає усі вітаміни та мікроелементи.
  • Має ніжний горіховий смак із солодкими нотками.
  • У нього невисокий глікемічний індекс — 50. Тому це незамінний продукт при цукровому діабеті та порушеннях обміну речовин.
  • Містить у великих кількостях:
    - магній (143 мг) попереджає болі в суглобах та м'язах,
    - калій (268 мг) підтримує кров'яний тиск в нормі,
    - фосфор (263 мг) нормалізує обмін речовин.
  • Містить клітковину, яка очищує кишківник і нормалізує рівень холестерину в крові.
  • Джерело вітамінів групи В, які зміцнюють центральну нервову систему.

Як вживати рис бурий (нешліфований)?

  • Щоб зварити бурий рис: замочіть його попередньо у воді на 2-3 годин. Після цього промийте, залийте водою у співвідношенні 1:2,5 і варіть приблизно 20 хв до готовності. Вимкніть вогонь та дайте рису постояти 10хв.
    Пам'ятайте: після приготування рис збільшиться в об'ємі в 3 рази.
  • Можна готувати як окрему страву та поєднувати із овочами.
  • Використовуйте як гарнір до риби та улюблених морепродуктів.
  • Готуйте на основі бурого рису смачні супчики, плов та різноманітні закуски.

Чого не варто?

  • Вживати при індивідуальній непереносимості продукту.