Рис бурий нешліфований Код/Артикул 20
Рис бурий нешліфований Код/Артикул 20
291 ₴
В наявності
Доставка
Детальніше про доставку
Оплата
Характеристики
Код товару
20
Країна виробництва
Аргентина
Опис
Отправка Новая Почта+Укрпочта. Оплата при получении/на карту/счет без НДС/онлайн на сайте.
Про глютен
- Рис бурий є безглютеновим.
- Та через те, що зберігається на одному складі з іншими продуктами, може містити сліди глютену.
- Такий рис можна спокійно вживати людям, що обмежують глютен або мають легкий ступінь непереносимості. Якщо ж у вас діагностована целіакія, будьте обережними.
Чим особливий рис бурий (нешліфований)?
- Бурий нешліфований рис не піддається обробці, а тому зберігає усі вітаміни та мікроелементи.
- Має ніжний горіховий смак із солодкими нотками.
- У нього невисокий глікемічний індекс — 50. Тому це незамінний продукт при цукровому діабеті та порушеннях обміну речовин.
- Містить у великих кількостях:
- магній (143 мг) — попереджає болі в суглобах та м'язах,
- калій (268 мг) — підтримує кров'яний тиск в нормі,
- фосфор (263 мг) — нормалізує обмін речовин. - Містить клітковину, яка очищує кишківник і нормалізує рівень холестерину в крові.
- Джерело вітамінів групи В, які зміцнюють центральну нервову систему.
Як вживати рис бурий (нешліфований)?
- Щоб зварити бурий рис: замочіть його попередньо у воді на 2-3 годин. Після цього промийте, залийте водою у співвідношенні 1:2,5 і варіть приблизно 20 хв до готовності. Вимкніть вогонь та дайте рису постояти 10хв.
Пам'ятайте: після приготування рис збільшиться в об'ємі в 3 рази.
- Можна готувати як окрему страву та поєднувати із овочами.
- Використовуйте як гарнір до риби та улюблених морепродуктів.
- Готуйте на основі бурого рису смачні супчики, плов та різноманітні закуски.
Чого не варто?
- Вживати при індивідуальній непереносимості продукту.
Дивіться також
Покупцям
Умови повернення та обмінуУмови гарантії