Фунчоза кукурудзяна Код/Артикул 20

Фунчоза кукурудзяна Код/Артикул 20 від компанії greencard - фото 1
194 ₴
В наявності

Доставка

Детальніше про доставку

Оплата

Характеристики

Код товару
20
Країна виробництва
Україна

Опис

Отправка Новая Почта+Укрпочта. Оплата при получении/на карту/счет без НДС/онлайн на сайте.

Про глютен

  • Фунчоза є безглютеновою.
  • Та через те, що зберігається на одному складі з іншими продуктами, може містити сліди глютену.
  • Таку фунчозу можна спокійно вживати людям, що обмежують глютен або мають легкий ступінь непереносимості. Якщо ж у вас діагностована целіакія, будьте обережними.

Чим особлива фунчоза кукурудзяна?

  • Нормалізує метаболізм.
  • Нормалізує ШКТ.
  • Не зважаючи на високу калорійність, не сприяє збільшенню ваги тіла.
  • Продукт багатий на вітамін Е, РР, А підгрупи В.
  • Ідеально смакує з тофу, бобами та овочами.

Чим безглютенові макарони кращі за пшеничні?

  • Пшениця при обробці втрачає поживні речовини та клітковину. Безглютенові макарони мають більше корисних елементів у складі та легше засвоюються організмом.
  • При частому вживанні пшенична клейковина, тобто глютен: порушує всмоктування поживних речовин, уповільнює метаболізм, негативно впливає на ендокринну систему та гормональний фон.
  • Ми не закликаємо повністю відмовитись від пшеничного борошна. Але точно радимо зменшити його кількість, віддати перевагу цільнозерновому та безглютеновому.

Які безглютенові спіральки/пасту/фунчозу обрати?

  • Рисові за смаком найбільш нейтральні та нагадують пшеничні. Містять вітаміни групи В та Е.
  • Гречані мають виражений гречаний аромат та смак, темного кольору, розсипчастої структури. Багаті на антиоксиданти, вітаміни групи В, залізо та фолієву кислоту.
  • Кукурудзяні мають легкий кукурудзяний аромат та смак, щільні за структурою. Містять клітковину, вітаміни групи В, Е та А.
  • Макарони з борошна зеленої гречки – найкорисніші серед усіх, адже це джерело поживних речовин. Містять кремній, кальцій, фосфор, калій, магній та мідь, вітаміни групи В та клітковину.

Спосіб приготування

  • Не варити, достатньо покласти в підсолений окріп на 3-5 хвилин в розрахунку 100 г продукту на 1 л води.
  • Обережно злити воду або висипати в друшляк.
Детальніше

Чого не варто?

  • Вживати при індивідуальній непереносимості продукту.