Журавлина Код/Артикул 20
236 ₴
В наявності
Доставка
Детальніше про доставку
Оплата
Характеристики
Код товару
20
Країна виробництва
США
Жиры
1 г
білки
0 г
вуглеводи
89 г
Калорійність
363 Ккал.
Опис
Отправка Новая Почта+Укрпочта. Оплата при получении/на карту/счет без НДС/онлайн на сайте.
У чому користь журавлини?
- Містить велику кількість йоду — 400 мкг на 100 гр продукту (добова потреба 150 мкг), тому корисна для щитовидної залози.
- Багата на антиоксиданти, які боряться з вільними радикалами і перешкоджають розвитку онкологічних захворювань. Антиоксиданти містить шкірка ягід — ще одна причина вживати саме ціленькі ягоди.
- Журавлина особливо корисна для профілактики простудних захворювань. Завдяки високому вмісту:
- вітаміну С — зміцнює імунітет і підвищує захисні функції організму,
- таніну — бореться з інфекціями. - Джерело пектинів — це харчові волокна, які стимулюють роботу кишківника і стабілізують обмін речовин.
Як споживати журавлину?
- Додавайте у десерти, випічку, ранкову кашу чи домашні цукерки.
- Особливо смакує у йогуртах та смузі.
- Спробуйте приготувати напій з журавлини: 1 ч.л ягід залити 200 мл гарячої води і дати настоятися 5-10хв.
- Рекомендуємо з'їдати 30 г (2 ст. л.) журавлини на день.
- Радимо завжди промивати і замочувати сухофрукти перед вживанням. Неважливо, де ви їх купили, вони потребують замочування мінімум 15-20 хвилин.
Чого не варто?
- Не варто вживати при індивідуальній непереносимості продукту.
- Протипоказана журавлина при хворобах печінки, а також при виразковій хворобі і гастритах із підвищеною кислотністю.
- Вживання у великій кількості здатне нашкодити емалі зубів.
Дивіться також
Покупцям
Умови повернення та обмінуУмови гарантії