Пшениця (органічна) Код/Артикул 20

Пшениця (органічна) Код/Артикул 20 від компанії greencard - фото 1
126 ₴
В наявності

Доставка

Детальніше про доставку

Оплата

Характеристики

Код товару
20
Країна виробництва
Україна
Калорійність
360 Ккал
білків
14г
жирів
вуглеводів
71г
харчових волокон
10г

Опис

Отправка Новая Почта+Укрпочта. Оплата при получении/на карту/счет без НДС/онлайн на сайте.

Чим корисна пшениця ?

  • Це твердий сорт пшениці сорту Кайдашиха.
  • Джерело повільних вуглеводів — на 100г продукту 71г вуглеводів. Повільні вуглеводи дарують тривалу ситість, енергію та не підвищують рівень цукру в крові.
  • Не переносить штучних добрив, тому вважається екологічно чистою.
  • Містить клітковину — на 100г продукту 10г клітковини, яка всмоктує і виводить з кишечника шлаки та токсини.
  • Має надзвичайно багатий хімічний склад:
    - вітаміни групи В — необхідні для здорової нервової системи,
    - магній — знижує артеріальний тиск та 'поганий' холестерин,
    - кальцій та фосфор — потрібні для міцних кісток.
  • Пророщені зерна пшениці укріплюють імунітет та покращують стан цілого організму, завдяки багатому складу мікроелементів.

Як використовувати пшеницю ?

  • Використовуйте для:
    - пророщення,
    - готуйте смачну різдвяну кутю,
    - додавайте пророщені зерна у готову кашу або посипайте салати,
    - пророщену пшеницю можна висушити, змолоти і використовувати як борошно, шрот або паніровку для мяса й риби,
    - варіть із пшениці каші та супи,
    - готуйте лікувальні відвари і настоянки.
  • Ділимося нашим рецептом каші з пророщеної пшенички.
    Додайте до пророщеної пшениці 1 ст. л. меду, декілька ложок шроту на ваш смак, теплу воду та перемішайте. Сніданок подано:)

Як проростити пшеницю?

  • Залийте 1-2 ст. л. пшениці водою у скляному посуді і залиште на ніч.
    Зранку промийте, злийте воду і залиште вологою на день. Ввечері знову промийте і залиште наніч.
    Вранці у вас вже будуть готові пшеничні проростки. Можна зразу ж додавати до сніданку:)
  • Радимо вводити проростки поступово у раціон. Вони мають функцію «мітли», яка активно очищує організм від шлаків та токсинів. Тому спершу вживайте не більше 2-3 ст. л. проростків на день. А згодом кількість можна збільшувати.

Чого не варто?

  • Вживати при індивідуальній непереносимості продукту (целіакії).